Σάββατο 23 Ιουνίου 2012

Ο γάτος της… Βουλής




Μετά τον «Λουκάνικο», ένας αξιολάτρευτος γάτος έχει γίνει η μασκότ στο κέντρο της Αθήνας.

Ο μεν Λουκάνικος τάσσεται υπέρ των διαδηλωτών, ο δε γάτος της φωτογραφίας τα πάει ιδιαίτερα καλά με τα σώματα ασφαλείας…
zougla.gr
Διαβάστε περισσότερα »

Aγγλία: Γάτα έπιασε δουλειά ως σεκιούριτι!






Μια γάτα προσέλαβε ως σεκιούριτι η αποθήκη παιχνιδιών «Bandai» στο Σαουθάμπτον της Αγγλίας. Οι υπεύθυνοι της αποθήκης έψαχναν για νέο φύλακα, όταν οι εργάτες είδαν το αξιαγάπητο γατάκι να περιφέρεται στο εργοστάσιο.

Οι εξαιρετικές αναρριχητικές της ικανότητες αλλά και το δυνατό της νιαούρισμα κατέστησαν αμέσως τη «Milli» τέλεια υποψήφια για τη θέση.

«Περιμένουμε μια καλή χρονιά φέτος, με τις παραγγελίες των καταστημάτων για τα Χριστούγεννα να ξεκινούν από τώρα» δήλωσε εκπρόσωπος της αποθήκης.

«Με την πρόσληψη της Milli, της γάτας -σεκιούριτι, τα παιχνίδια μας είναι πλέον πολύ καλά προστατευμένα. Η Milli υπέγραψε το συμβόλαιό της με την… πατούσα της και θα πληρωθεί σε είδος, με γατοτροφή» προσέθεσε.

Μεταξύ άλλων, ο εκπρόσωπος ανέφερε ότι η Milli είναι διαρκώς σε επαγρύπνηση και δεν την πειράζει να μένει πολλές ώρες μόνη της.

«Τα παιχνίδια είναι τυχερά που έχουν έναν τόσο προσεκτικό φύλακα. Δεν μου κάνει εντύπωση που βρήκε δουλειά ως σεκιούριτι» τόνισε χαρακτηριστικά.

πηγή: zougla.gr
Διαβάστε περισσότερα »

Σε δικτυακό τόπο που ανήκει στην Κοινωνία της Πληροφορίας ιστοσελίδα για κυνομαχίες με σκυλιά που διψούν για αίμα!!!


Αν είναι δυνατόν το είδαμε και αυτό. Σε server που ανήκει στην "Κοινωνία της Πληροφορίας" (ΔΕΚΟ εποπτευόμενη από το Υπουργείο Εσωτερικών) εμφανίζονται sites για κυνομαχίες με σκυλιά που διψούν για αίμα, καθώς και site για πιστοποιητικά σκυλιών.
Οι συγκεκριμένες ιστοσελίδες είναι οι εξής:
http://www.MfSpitbull.net , http://apbtcertificate.com , http://apbtpedigrees.com

Σύμφωνα με πληροφορίες μας, ιδιοκτήτης των ιστοσελίδων είναι προϊστάμενος τμήματος της...Περιφέρειας Ανατολικής Μακεδονίας - Θράκης, η ενημέρωση αυτών γίνεται από το κτίριο της Π.Ε. Ροδόπης (πρώην Νομαρχία) και όπως καλά καταλάβετε ο συγκεκριμένος διαδικτυακός τόπος της "Κοινωνίας της Πληροφορίας" ανήκει στην πρώην Νομαρχία Ροδόπης.

Αρκετοί υπάλληλοι της Περιφερειακής Ενότητας Ροδόπης γνωρίζουν το θέμα αλλά κανείς δεν μιλάει. Και γιατί δεν μιλάνε; Γιατί, σύμφωνα με πληροφορίες που έχουμε, μέσω του συγκεκριμένου server της Περιφέρειας ΑΜ-Θ μοιράζουν δορυφορικό πειρατικό σήμα της NOVA στα σπίτια υπάλληλων, καθώς επίσης όσοι είναι στο "κύκλωμα" έχουν τη δυνατότητα να κάνουν τηλεφωνικές κλήσεις από τα σπίτια τους χρεώνοντας, μέσω του δικτύου, τηλεφωνικούς αριθμούς της Π.Ε. Ροδόπης.

Και μετά λέμε πως καταστράφηκε το δημόσιο. Προϊστάμενοι υπηρεσιών, ασχολούνται με κυνομαχίες και ενημερώνουν ιστοσελίδες από την δουλειά τους, στοιχηματίζουν στα σκυλιά, κι όλα αυτά με την ανοχή των αιρετών.

Δεν ξέρουμε σε ποιο οριακό σημείο πρέπει να φτάσει η δημόσια διοίκηση ώστε να μην είναι ξέφραγο αμπέλι το δημόσιο και μαγαζάκι του καθενός. Σήμερα που αλλάζει κυβέρνηση κάποιοι προσπαθούν να μεταφέρουν αυτά τα site εκτός χώρας, αλλά ευτυχώς υπάρχουν τα εργαλεία για να διαπιστωθούν οι παραβιάσεις αυτές. Οι dns server έχουν όλο το ιστορικό για τις mx εγγραφές.

πηγή: alexpolisonline.blogspot.com
Διαβάστε περισσότερα »

Ο πιο στυλάτος γάτος στον κόσμο!!​

Αυτός ο Λευκός Γατούλης είναι οχτώ ετών της ιαπωνικής ράτσας Shironeko, που μάλιστα μεταφράζεται "Άσπρος Γάτος" και δεν είναι ο πιο τεμπέλης γάτος όπως σας παραπέμπουν να σκεφτείτε.. οι φωτογραφίες.

Αντιθέτως είναι ο ο πιο μοδάτος, ο πιο στυλάτος , ο πιο ... in fashion γάτος στον κόσμο!!!




πηγή:star.gr





Διαβάστε περισσότερα »

Πώς να φροντίσετε τον καλύτερό σας φίλο


Η πρόληψη είναι η καλύτερη φροντίδα και πρέπει να προσέχετε πολύ το κατοικίδιό σας όταν τα χρόνια βαραίνουν την πλάτη του.
Παρά το ότι η διαδικασία του γήρατος είναι μη αναστρέψιμη για όλα τα ζώα (συμπεριλαμβανομένου και του ανθρώπου), ο ιδιοκτήτης έχει τη δυνατότητα να καθυστερήσει την έλευσή του τόσο με την αγάπη όσο και με την ειδική φροντίδα του αγαπημένου του τετράποδου. 

Πιο συγκεκριμένα, το ζώο χρειάζεται καθημερινά άσκηση με τα αγαπημένα του παιχνίδια ή υπό τη μορφή βόλτας για να διατηρηθεί σε καλή φυσική κατάσταση, ενώ δεν πρέπει να παραμελείται 1-2 φορές το χρόνο η διενέργεια τσεκ-απ από τον κτηνίατρο. 

Η σωστή και ισορροπημένη διατροφή είναι επίσης απαραίτητη για την καλή του υγεία γι’ αυτό και ο ιδιοκτήτης απαγορεύεται να ταΐζει το κατοικίδιό του με αποφάγια και πρέπει να εξασφαλίζει μία τροφή υψηλής ποιότητας που μπορεί να την προμηθευτεί πολύ εύκολα από οποιοδήποτε εξειδικευμένο κατάστημα.

Τέλος, ο τακτικός καθαρισμός των δοντιών του ζώου προλαμβάνει τις ασθένειες των ούλων και της πέτρας, ενώ άλλες ενέργειες που θα πρέπει να γίνονται είναι η συχνή περιποίηση του τριχώματος και ο έλεγχος των αυτιών για κακή οσμή, ερυθρές περιοχές και ευαισθησία του ζώου.
Διαβάστε περισσότερα »

Παπαγάλος ροκάρει ακούγοντας AC/DC [Video]



Ο Tonto είναι ο πιο ροκ παπαγάλος που έχετε δει. Θαυμάστε τον καθώς ροκάρει υπό τους ήχους του αγαπημένου του συγκροτήματος, των AC/DC!


Διαβάστε περισσότερα »

Δύο κουτάβια κάθονται πάνω σε ανεμιστήρα και δροσίζονται [Video]




Δείτε στο καταπληκτικό βίντεο που ακολουθεί, αυτά τα αξιολάτρευτα σκυλάκια που κάθονται πάνω στον ανεμιστήρα για να δροσιστούν!


Διαβάστε περισσότερα »

Kate & Pippin: Μια απίθανη ιστορία αγάπης…









Κατά καιρούς όλοι έχουμε διαβάσει για παράξενες ιστορίες αγάπης και φιλίας μεταξύ ζώων, που είναι πολύ διαφορετικά μεταξύ τους και... κατ’ επέκταση δύσκολα θα μπορούσαν να συνυπάρξουν.

Μια τέτοια αληθινή ιστορία ενέπνευσε το φωτογράφο Isobel Springett από το Βανκούβερ του Καναδά, την οποία παρουσιάζει στις σελίδες του παιδικού βιβλίου που κυκλοφόρησε πρόσφατα με τον τίτλο: «Kate & Pippin: An Unlikely Love Story».

Μια απίθανη ιστορία αγάπης και μια καταπληκτική φιλία μεταξύ ενός θηλυκού σκύλου, της Kate, και ενός ορφανού ελαφιού, της Pippin, έγινε best seller άμα τη εμφανίσει του στα ράφια των βιβλιοπωλείων.

«Το 2008 βρήκα ένα μωρό ελάφι να περιφέρεται έξω από το σπίτι μου, κλαίγοντας γοερά, αναζητώντας τη μητέρα του. Ήταν πολύ δύσκολο για εμένα να αγνοήσω το σπαραχτικό του κλάμα και έτσι το πήρα στο σπίτι και του έδωσα λίγο γάλα…

… Επειδή ήταν ταλαιπωρημένο σκέφτηκα να το βάλω κοντά στη σκυλίτσα μας για να το ζεστάνω. Αυτό ήταν! Μέσα στις επόμενες ημέρες ήταν αχώριστοι», περιγράφει εν συντομία ο Isobel το θέμα του βιβλίου.

Τα δύο συμπαθή ζώα ανέπτυξαν μια παράξενη σχέση μεταξύ τους, παραμένοντας μέχρι σήμερα οι καλύτεροι φίλοι.Είναι, μάλιστα, συγκινητικό το γεγονός, όπως περιγράφει ο συγγραφέας, ότι «το ένα δεν μπορεί στιγμή χωρίς το άλλο δίπλα του»!
Διαβάστε περισσότερα »

Οι φάλαινες… πιάστηκαν στα πράσα!


Σπάνια φωτογραφία από τη στιγμή ζευγαρώματος των θηλαστικών

Ο φωτογράφος του National Geographic, Jason Edwards, κατέγραψε στο φακό του την ιδιαίτερη και τρυφερή στιγμή που δύο φάλαινες συνουσιάζονται στα ανοικτά των ακτών της Τόνγκα, κοντά στη Νέα Ζηλανδία.

«Υπήρχαν τέσσερα ή πέντε αρσενικά που συναγωνίζονταν για να τραβήξουν τη προσοχή του θηλυκού, και έσπρωχνε το ένα το άλλο. Τελικά, το πιο μικρόσωμο κατάφερε να προσελκύσει τη θηλυκή φάλαινα και ζευγάρωσε μαζί της», δήλωσε ο φωτογράφος.

«Η σύζευξη τους διήρκεσε λιγότερο από 30 δευτερόλεπτα, κάτι που δικαιολογεί το γεγονός ότι ποτέ στο παρελθόν δεν είχε καταγραφεί στο φωτογραφικό φακό η συνουσία των φαλαινών», συνεχίζει.

«Το αρσενικό τοποθέτησε ένα θωρακικό πτερύγιο πάνω στα πλευρά της και την χάιδευε απαλά κατά τη διάρκεια της πράξης. Στη συνέχεια το θηλυκό άρχισε να βγάζει φυσαλίδες από το στόμα της. Δεν γνωρίζω το λόγο, αλλά υποθέτω ότι το έκανε για να σηματοδοτήσει το τέλος της πράξης», συνεχίζει.

Η φωτογραφία ελήφθη το 2010, αλλά δημοσιοποιήθηκε πρόσφατα, καθώς οι επιστήμονες επιβεβαίωσαν ύστερα από μελέτες ότι πρόκειται για πράξη συνουσίας.
Διαβάστε περισσότερα »

Σπάνιος ρινόκερος γεννήθηκε στη Σουμάτρα

Είναι είδος υπό εξαφάνιση - ο τέταρτος που γεννιέται μέσα σε 100 χρόνια

Όμοιος του έχει γεννηθεί ξανά μόνο τρεις φορές μέσα σε έναν αιώνα. Πρόκειται για έναν σπάνιο ρινόκερο της Σουμάτρας, ο οποίος είναι είδος υπό εξαφάνιση και γεννήθηκε μέσα στο ζωολογικό πάρκο Γουέι Κάμπας. 

«Η Ρατού γέννησε ένα αρσενικό ρινόκερο τα ξημερώματα του Σαββάτου και οι δύο είναι καλά», δήλωσε ο Ουιντόντο Ραμόνο υπεύθυνος του καταφυγίου ρινόκερων στο πάρκο.

Μικρόσωμοι, τριχωτοί, με δύο κέρατα οι ρινόκεροι της Σουμάτρας είναι από τα είδη ζώων που απειλούνται περισσότερο με εξαφάνιση. Μόνο 200 ρινόκεροι ζουν αυτή τη στιγμή ελεύθεροι στη Σουμάτρα και τη Μαλαισία, αφού τα τελευταία είκοσι χρόνια ο πληθυσμός του μειώθηκε στο μισό.

Θύματα των λαθροκυνηγών, αλλά κυρίως της καταστροφής του φυσικού τους περιβάλλοντος οι ρινόκεροι της Σουμάτρας είναι ένα από τα σύμβολα της εκστρατείας κατά της αποψίλωσης στην Ινδονησία, όπου δύο εκατομμύρια εκτάρια δασικής έκτασης χάνονται κάθε χρόνο.

Η σημερινή γέννηση είναι η τέταρτη αυτού του σπάνιου είδους μέσα σε 100 χρόνια. Οι τρεις προηγούμενες ήταν σε ζωολογικό κήπο του Σινσινάτι στις ΗΠΑ.
Διαβάστε περισσότερα »