Τετάρτη 23 Ιανουαρίου 2013

O «Οίκος του Κοπρίτη» προσφέρει… σκυλίσια ζωή!


Μόνο… κοπρίτες δεν θα μπορούσε να χαρακτηρίσει κάποιος τους σκύλους που διαμένουν στο περίφημο «The House of Mutt» (σ.σ. «Ο Οίκος του Κοπρίτη»), που βρίσκεται στο μικρό βρετανικό χωριό Φάκεναμ Μάγκνα. Και ο λόγος είναι προφανής, βέβαια. Άνετοι χώροι, πολυτελή δωμάτια, πολλών αστέρων διαμονή και γκουρμέ φαγητό σε έναν κατά τα άλλα μικρό, λιτό, παραδοσιακό ξενώνα για σκύλους της… υψηλής κοινωνίας πάντα!
perierga.gr - Ο "Οίκος του Κοπρίτη" προσφέρει... σκυλίσια ζωή!
Το concept είναι απλό και πολυδοκιμασμένο: Διάφορες ράτσες σκύλων, μικρόσωμα και μεγαλόσωμα είδη, συνωστίζονται για μια θέση… στο όνειρο. Περιποίηση πολλών αστέρων, κολύμπι στο κοντινό ποτάμι και τρέξιμο στο δάσος, χουζούρεμα μπροστά στο τζάκι, χτένισμα, περιποίηση νυχιών αλλά ύπνος υπό τους ήχους του Μότσαρτ και του Μπετόβεν, ενώ προσωπικός σοφέρ διατίθεται από το ξενοδοχείο για τη μεταφορά των ζώων στα πέριξ του μικρού χωριού αλλά και στις κατοικίες τους.
perierga.gr - Ο "Οίκος του Κοπρίτη" προσφέρει... σκυλίσια ζωή!
Επιπλέον, κατά την αναχώρησή τους ένας επαγγελματίας ζωγράφος φιλοτεχνεί το πορτρέτο του σκύλου χωρίς έξτρα χρέωση εν είδει ενθυμίου κατά την επιστροφή στο σπίτι! Κι όλα αυτά για 45 λίρες τη βραδιά! «Το καλύτερο δώρο για τα τετράποδα αλλά και για τα αγαπημένα σας κατοικίδια», λέει ο εκκεντρικός ιδιοκτήτης του ξενώνα.
perierga.gr - Ο "Οίκος του Κοπρίτη" προσφέρει... σκυλίσια ζωή!
perierga.gr - Ο "Οίκος του Κοπρίτη" προσφέρει σκυλίσια ζωή!
perierga.gr - Ο "Οίκος του Κοπρίτη" προσφέρει... σκυλίσια ζωή!
perierga.gr - Ο "Οίκος του Κοπρίτη" προσφέρει... σκυλίσια ζωή!
perierga.gr
Διαβάστε περισσότερα »

Ένα τσιουάουα… χορεύει φλαμένγκο!


perierga.gr - Ένα τσιουάουα... χορεύει φλαμένγκο!

Μόλις ακούσει την αγαπημένη του μουσική φλαμένγκο, σηκώνεται με άνεση επαγγελματία χορευτή στα δυο του πόδια και ξεκινάει το χορό. Το μικροσκοπικό τσιουάουα που θα δείτε στο βίντεο ξέρει άριστα τα βήματα, ακολουθεί πιστά το ρυθμό και εντυπωσιάζει με το χορευτικό του!


Διαβάστε περισσότερα »

Τί κάνει ένας σκύλος όταν βλέπει εφιάλτη;


perierga.gr - Φαντάζεστε τι κάνει ο σκύλος όταν βλέπει εφιάλτη; Μάλλον όχι!Ίσως δεν ξέρετε ότι και τα σκυλιά βλέπουν όνειρα, και μάλιστα πολλές φορές πολύ άσχημα όνειρα… Αυτό ακριβώς συνέβη και στο σκύλο που πρωταγωνιστεί στο ακόλουθο βίντεο με απρόβλεπτες συνέπειες… για τον ίδιο. Δείτε και θα καταλάβετε!


Διαβάστε περισσότερα »

Γιατί τα ζώα βλέπουν καλύτερα στο σκοτάδι;

Η οπτική ικανότητα των ζώων εξαρτάται από το αν είναι δραστήρια την ημέρα ή τη νύχτα. Γι’ αυτό ορισμένα ζώα βλέπουν καλύτερα την ημέρα, ενώ άλλα βλέπουν καλύτερα τη νύχτα.



Τα νυκτόβια ζώα έχουν συνήθως μεγάλα μάτια σε σχέση με το σωματικό τους μέγεθος. Ήδη πρόκειται για πλεονέκτημα γιατί τα μεγάλα μάτια συλλαμβάνουν περισσότερο από το ασθενικό φως της νύχτας. Η καλή νυχτερινή όραση ενισχύεται από το γεγονός ότι ο αμφιβληστροειδής των νυκτόβιων ζώων περιέχει σχετικώς πολλά ραβδία που καταγράφουν φωτόνια σε χαμηλές φωτεινές εντάσεις. Τέλος, τα περισσότερα νυκτόβια έχουν πίσω από τον αμφιβληστροειδή τους μια κρυσταλλική στιβάδα που αντανακλά μη καταγεγραμμένα φωτόνια προς τον αμφιβληστροειδή.
tromaktiko
Διαβάστε περισσότερα »

Τίγρεις επιτίθενται σε... χιονάνθρωπους

Εντυπωσιακό βίντεο με τα πεινασμένα ζώα

Σε ένα πάρκο για σαφάρι στη δυτική Αγγλία, μια κάμερα κατέγραψε τίγρεις να επιτίθενται σε δύο χιονάνθρωπους. Το εντυπωσιακό είναι ότι το βίντεο είναι τραβηγμένο από την οπτική του θύματος, καθώς κάμερες ήταν κρυμμένες μέσα στο χιόνι. 

Μία πεινασμένη τίγρης βρήκε την κάμερα και άρχισε να τη δαγκώνει με αποτέλεσμα να υπάρχουν εξαιρετικά κοντινά πλάνα με το στόμα του ζώου. 

Οι φύλακες του πάρκου στο Wiltshire έκρυψαν την κάμερα και παρακολουθούσαν την… επίθεση από ένα τζιπ 4x4.















Διαβάστε περισσότερα »

Τραυματισμένο δελφίνι ζητά βοήθεια από δύτες – Συγκινητικό video με τη διάσωση

Πριν λίγες μέρες, ομάδα δυτών που έκανε νυχτερινή κατάδυση παρέα με διαβολόψαρα (μάντα ρέι) κοντά στις ακτές της ...
Χαβάης συνάντησε ένα δελφίνι, το οποίο δεν κολυμπούσε φυσιολογικά.

Μόνο όταν το δελφίνι άρχισε να κάνει κύκλους γύρω από την ομάδα των δυτών εκείνοι κατάλαβαν ότι ζητούσε βοήθεια.

Είχε μπλεχτεί σε αλιευτικά δίχτυα και ένα αγκίστρι είχε διαπεράσει το κεντρικό του πτερύγιο.

Το δελφίνι δέχτηκε αδιαμαρτύρητα τη βοήθεια του δύτη όταν εκείνος προσπάθησε να βγάλει το αγκίστρι, τοποθετώντας ακόμα και τον κορμό του στην κατάλληλη θέση για να τον διευκολύνει.

Ο δύτης Κέλερ Λάρος κατάφερε να απελευθερώσει το δελφίνι και να του σώσει τη ζωή.

Δείτε το συγκινητικό video:

Διαβάστε περισσότερα »

Το άλογο... Χουντίνι


Με ειδικότητα στο άνοιγμα κλειδαριών

Διαβάστε περισσότερα »