Τετάρτη 17 Οκτωβρίου 2012

Παιχνίδι με αναπάντεχη εξέλιξη


Απολαυστικό στιγμιότυπο, απολαυστικό βίντεο


Διαβάστε περισσότερα »

Η αγάπη είδος δεν κοιτά


Η αγάπη είδος δεν κοιτά

Χρέη μαμάς κάνει μια σκυλίτσα σε ένα γατί

Μερικές φορές τα κλισέ καταρρίπτονται χωρίς δυσκολία. Στην προκειμένη περίπτωση αρκεί μια φωτογραφία για να διαψευστεί η φράση «σαν το σκύλο με τη γάτα» και η «κόντρα» μεταξύ των δύο ειδών.

Στις φωτογραφίες που μας έστειλε αναγνώστης του newsbeast.gr, φαίνεται ένα θηλυκό σκυλί που έχει αναλάβει χρέη μητέρας για μιας νεογέννητης γάτας, που έχει χάσει τους γονείς της. Η τρυφερότητα μεταξύ των δύο ζώων είναι έκδηλη.

Δείτε τις φωτογραφίες…




Διαβάστε περισσότερα »

Βίντεο: Σκύλος αρνιόταν να αποχωριστεί τη νεκρή του σύντροφο


Ράγισαν καρδιές στη Ρωσία, από τη στάση ενός σκύλου, ο οποίος αφού τράβηξε τη σύντροφό του από το σημείο όπου την είχε χτυπήσει αυτοκίνητο, έμεινε άγρυπνος φρουρός για μια εβδομάδα. Σύμφωνα με την Dailymail...
...o σκύλος αρνούνταν να αποχωριστεί τη νεκρή του φίλη και μάλιστα τον κάλυπτε με το σώμα του προσπαθώντας να τον κρατήσει ζεστό.

Το περιστατικό συνέβη σε έναν αυτοκινητόδρομο της περιοχής Filippovka στη Ρωσία. Οι κάτοικοι της περιοχής που περνούσαν από το σημείο, άκουγαν το κλάμα του σκύλου, στον οποίο πρόσφεραν τροφή για να του αποσπάσουν την προσοχή, ωστόσο σύμφωνα με αυτόπτες μάρτυρες, οι προσπάθειες ήταν μάταιες.

Ο σκύλος δεν άφηνε κανέναν να πλησιάσει σε απόσταση δέκα μέτρων και είναι άγνωστο τι συνέβη τελικά, καθώς το παραπάνω βίντεο ανέβηκε στο διαδίκτυο πριν 10 μέρες και δεν υπάρχουν νεώτερα.

Σε κάθε περίπτωση, η υπόθεση θα έχει αίσιο τέλος, καθώς όταν ο "Ρομέο" (έτσι τον φωνάζουν οι κάτοικοι της περιοχής), αποφασίσει να εγκαταλείψει την "Ιουλιέτα" του, θα βρει ανοιχτές αγκαλιές.

Πολλοί χωρικοί συγκινημένοι από τη στάση του, υποσχέθηκαν να τον υιοθετήσουν και να τον προσέχουν.



Πηγή: newsbomb.gr
Διαβάστε περισσότερα »

Μια μέρα στο καταφύγιο του Αρκτούρου [video]

Μια μέρα στο καταφύγιο του Αρκτούρου, πέρασε ο...
ρεπόρτερ του Μένουμε Ελλάδα Αλέξης Καπλάνης.

Ο δημοσιογράφος της ΝΕΤ αναφέρει πως ο άλλοτε βασιλιάς του δάσους ζει πλέον έκπτωτος σε αυτό.



Ένα συγκλονιστικό αφιέρωμα στις αρκούδες που ζουν στην Ελλάδα και στα Βαλκάνια.
Στο ρεπορτάζ φιλοξενούνται και δηλώσεις της Υπεύθυνης Τύπου του Αρκτούρου Βάσω Πετρίδου, της ξεναγού Μελίνας Αυγερινού και του εργαζόμενου του Αρκτούρου Γιώργου Μοστάκη. Δείτε το βίντεο από την ΝΕΤ και την εκπομπή Μένουμε Ελλάδα. 

Διαβάστε περισσότερα »

Το βλέμμα της ενοχής

Μία σκυλίτσα με ένα πολύ ένοχο βλέμμα κατά τη διάρκεια "ανάκρισης" από το αφεντικό της.
Διαβάστε περισσότερα »

Απίστευτο! Εκατοντάδες κροκόδειλοι διέφυγαν από φάρμα στο Βιετνάμ

Στους μαθητές των πρώτων τάξεων σε μια σειρά σχολείων στο νότιο Βιετνάμ επιτράπηκε να μην παρακολουθήσουν τα μαθήματα στο σχολείο... λόγω του ότι κροκόδειλοι διέφυγαν από μια από τις φάρμες της περιοχής.

Όπως έγραψε η εφημερίδα Thanh Nien, ένας τοίχος της φάρμας παρασύρθηκε και κατέρρευσε λόγω της βροχής και εκατοντάδες κροκόδειλοι διέφυγαν και σκορπίστηκαν σε μια πυκνοκατοικημένη περιοχή.

Μέχρι στιγμής έγινε δυνατό να πιαστούν περίπου 60 ερπετά, όταν συνολικά στη φάρμα εκτρέφονταν σχεδόν 580 κροκόδειλοι. Γι’ αυτό προς το παρόν κανείς δεν μπορεί να πει πόσο θα διαρκέσουν οι αναγκαστικές διακοπές για το βιετναμέζικο μαθητόκοσμο.
tromaktiko
Διαβάστε περισσότερα »

Ρεκόρ λαθροθηρίας στη Νότια Αφρική

Η σφαγή των ρινόκερων ενισχύθηκε ακόμη περισσότερο στη Νότια Αφρική, όπου 455 ζώα σκοτώθηκαν από τους λαθροθήρες από την αρχή του έτους... έναντι 448 σ' ολόκληρο το 2011, ανακοίνωσε σήμερα το νοτιοαφρικανικό υπουργείο Περιβάλλοντος.

Διακόσιοι εβδομήντα δύο ρινόκεροι, δηλαδή σχεδόν το 60% του συνόλου, σκοτώθηκαν μόνο στο εθνικό πάρκο Κρούγκερ (βορειοανατολική Νότια Αφρική).

Με περίπου 20.000 ρινόκερους, η Νότια Αφρική φιλοξενεί το 70% ως 80% του παγκόσμιου πληθυσμού ρινοκέρων, που αποτελεί ολοένα και περισσότερο στόχο των λαθροθήρων παρά την ενίσχυση των μέτρων ασφαλείας και κυρίως την επέμβαση του στρατού.

Η αύξηση της λαθροθηρίας εξηγείται από το γεγονός ότι τα κέρατα των ρινόκερων πουλιούνται πανάκριβα στην Ασία, ιδιαίτερα στο Βιετνάμ, όπου χρησιμοποιούνται στην παραδοσιακή ιατρική.

Εντούτοις το κέρατο των ρινόκερων αποτελείται αποκλειστικά από κερατίνη, το ίδιο υλικό με τα ανθρώπινα νύχια.

Η αύξηση της λαθροθηρίας είναι τρομακτική: οι επίσημες στατιστικές δείχνουν πως 448 ζώα σκοτώθηκαν από τους λαθροθήρες το 2011, έναντι 333 το 2010, 122 το 2009, 83 το 2008 και μόνο 13 το 2007.

Οι δυνάμεις της τάξης προχώρησαν σε 207 συλλήψεις από την αρχή του χρόνου και ανάμεσα στους συλληφθέντες είναι 179 λαθροθήρες, διευκρινίζεται από το υπουργείο Περιβάλλοντος.
tromaktiko
Διαβάστε περισσότερα »