Σάββατο 25 Αυγούστου 2012

Venus, η γάτα με τα δυο πρόσωπα! [video]

Όχι, οι φωτογραφίες που θα δείτε στην συνέχεια δεν είναι επεξεργασμένες με το photoshop. Αυτό το αξιολάτρευτο...
«διπρόσωπο» γατάκι που ακούει στο όνομα «Venus» είναι πραγματικό.

Βρέθηκε σε μια φάρμα γαλακτοκομικών προϊόντων στη Βόρεια Καρολίνα και υιοθετήθηκε σχεδόν πριν από 3 χρόνια, τον Σεπτέμβριο του 2009.

"Είναι τόσο γλυκιά και ταυτόχρονα τόσο ευγενική, και έχει αυτό το νιαούρισμα που μοιάζει με νιαούρισμα μωρού αν και είναι 3 χρονών τώρα. Δεν ενοχλεί κανένα έπιπλο με τα νύχια της και δεν έχει κακές συνήθειες .. αυτή η γάτα είναι απλά τέλεια!", λέει ο ιδιοκτήτης της πιο cool γάτας που γεννήθηκε ποτέ.






planitikos.gr
Διαβάστε περισσότερα »

Το λασπόλουτρο των... πιγκουίνων

Εάν αναλογιστείτε πόσο χρόνο περνούν στις πιο αντίξοες συνθήκες, είναι βέβαιο ότι θα εκτιμήσετε την κομψότητά τους.Είτε πρόκειται για τους μικρούς μπλε πιγκουίνους – τους βενιαμίν του είδους – είτε για τους βασιλικούς είτε για τους αυτοκρατορικούς, αυτά τα χαριτωμένα πουλιά – που δεν μπορούν να πετάξουν – φροντίζουν πάντα να είναι καθαρά και περιποιημένα.
Ο κύριος της φωτογραφίας λοιπόν αποτελεί φωτεινή εξαίρεση στον κανόνα. Μέλος μιας τεράστιας αποικίας βασιλικών πιγκουίνων στην απομονωμένη και αφιλόξενη Νότια Γεωργία, στον Νότιο Ατλαντικό, ο εικονιζόμενος αποφάσισε να αφήσει κατά μέρους τους καθωσπρεπισμούς και να βουτήξει σε μια λίμνη λάσπης. Τον ακολούθησαν μερικοί ακόμη, αλλά οι περισσότεροι προτίμησαν να πάνε γύρω γύρω. Ποιοι βγήκαν κερδισμένοι; Δεδομένου πως όλοι έφθασαν τελικά στη θάλασσα, όπου βούτηξαν για να ξεπλυθούν, μάλλον εκείνοι που είχαν την ευκαιρία να απολαύσουν και ένα ευεργετικό λασπόλουτρο...
tanea
Διαβάστε περισσότερα »