Πέμπτη 20 Ιουνίου 2013

Γιγάντια επιχείρηση για δέκα ελέφαντες


Φωτογραφίες από την Κένυα

Ολόκληρο σχέδιο κατέστρωσαν οι υπεύθυνοι του Κέντρου Kenya Wildlife Service για τη μεταφορά δέκα ελεφάντων σε ένα εθνικό πάρκο και μακριά από την κατοικημένη περιοχή, την οποία προσέγγιζαν τον τελευταίο καιρό. 

Η αρχή έγινε με τον ελέφαντα στις φωτογραφίες που ακολουθούν, ο οποίος ναρκώθηκε και τοποθετήθηκε με γερανό πάνω σε ένα φορτηγό προκειμένου να γίνει η μεταφορά του.  

Δείτε τις φωτογραφίες













Διαβάστε περισσότερα »

Μήνυση κατά του Αντιδήμαρχου Λέσβου για τη διαχείριση των αδέσποτων

Μήνυση κατά του Αντιδημάρχου Ποιότητας Ζωής του Δήμου Λέσβου για τη μη αντιμετώπιση του προβλήματος των αδέσποτων σκυλιών θα καταθέσει σήμερα στην...
Αστυνομία ο Πρόεδρος της τοπικής ενότητας Κεραμίου Σκάλας Καλλονής κ. Μαστρογιάννης. «Από τις 17 Απριλίου έχουμε ενημερώσει την Δημοτική Αρχή για την παρουσία μιας αγέλης σκυλιών στην περιοχή όπου δραστηριοποιούνται 100 επιχειρήσεις τουριστικού ενδιαφέροντος. Όμως «το ποτήρι ξεχείλισε» όταν προχθες ένα σκυλί επιτέθηκε σε ένα μικρό κοριτσάκι 2,5 ετών. Πρέπει να παρθούν μέτρα και άμεσα», δήλωσε ο κ. Μαστρογιάννης.

Διαβάστε περισσότερα »

Κουτάβι pitbull βρήκε τη μητρική αγκαλιά σε μια γάτα!

Αυτό των λίγων ημερών ορφανό pitbull-άκι έφτασε στο Κέντρο Προστασίας Ζώων του Κλίβελαντ και βρήκε ζεστασιά και αγάπη σε μια γάτα που μόλις... είχε γεννήσει τέσσερα γατάκια.

Η μάνα γάτα δέχτηκε το νέο μέλος με πρωτοφανή τρυφερότητα και παράλληλα αυτό θήλασε από το στήθος της μαζί με τα νεογέννητα της!

Οι αρμόδιοι που φροντίζουν τα ζώα έκριναν πως αυτή ήταν η καλύτερη λύση για το κουτάβι, καθώς το τάισμα με το μπιμπερό δεν λειτουργεί πάντα!

Δείτε την τρυφερή εικόνα…

star.gr
Διαβάστε περισσότερα »