Τρίτη 8 Ιανουαρίου 2013

Βίντεο: Αλεπού-κατοικίδιο φέρνει το μπαλάκι!

 Είναι μια γλυκιά αλεπού που έχει γίνει η συντροφιά και η παρέα για μια οικογένεια!
Δείτε την να... φέρνει το μπαλάκι που της πετάει το αφεντικό της!


Διαβάστε περισσότερα »

Καμαρώστε την φώκια που κάνει γιόγκα!


Αυτή η φώκια είναι πραγματικά απίστευτη...






Διαβάστε περισσότερα »

Σε ποιον ποδοσφαιριστή ανήκει ο… Bentley;


Το όνομά του με το που το ακούει κάποιος το πρώτο πράγμα που του έρχεται στο μυαλό είναι η γνωστή εταιρία αυτοκινήτων.
στόσο πρόκειται για ένα σκυλάκι από… σπίτι. Και τι σπίτι… Ο ιδιοκτήτης του είναι Άγγλος ποδοσφαιριστής. Είναι παντρεμένος, έχει δυο γιους, οπότε δεδομένα ο Bentley έχει πολλές αγκαλιές για να κρυφτεί και πολλά χάδια να δεχτεί. Ας μην αναφερθούμε στα παιχνίδια, που με τα παιδιά δεδομένα παίζει όλη την ημέρα. Ο μικρόσωμος και γλυκούλης  Bentley λοιπόν ανήκει στον Jamie O’ Hara.
gossip-tv
Διαβάστε περισσότερα »

Bίντεο: Νεογέννητα γατάκια σε ρόλο μποξέρ!








Απίστευτο θέαμα προσφέρουν αυτά τα νεογέννητα γατάκια με τη ζωηράδα που τα διακρίνει...


Διαβάστε περισσότερα »

Τι ήθελε ο πύθωνας δυο μέτρων στο κρεβάτι 2χρονου κοριτσιού

Μόνο να ζεσταθεί είναι η απάντηση, όσο κι αν φαίνεται περίεργο! Το απίστευτο περιστατικό συνέβη στην Αυστραλία. Ο πύθωνας παρέμεινε στο...
σπίτι για να διώχνει τα τρωκτικά.
Ο πύθωνας περίπου δυο μέτρων αναζητούσε λίγη ζεστασιά. Και τη βρήκε στο κρεβάτι ενός δίχρονου κοριτσιού. Κουλουριάστηκε γύρω από το παιδί αλλά τον... ύπνο τους διέκοψε η μαμά του κοριτσιού.

Η 22χρονη Τες Γκάρθι άκουσε τη γάτα της να κάνει έναν περίεργο θόρυβο. Και πήγε στο δωμάτιο της κόρης της για να αντικρίσει το απίστευτο θέαμα! Αμέσως, άρπαξε τον πύθωνα και τον πέταξε μακριά.

Όμως η 22χρονη, που κάλεσε τους ειδικούς, αρνήθηκε να επιτρέψει να θανατωθεί το φίδι ή να μεταφερθεί κάπου όπου ο θάνατος του θα ήταν δεδομένος.

"Δεν θέλησε να θανατώσουμε το φίδι, αλλά ούτε και να το μεταφέρουμε 100 χιλιόμετρα μακριά, κάτι που θα ισοδυναμούσε με θάνατο για το ερπετό", δήλωσε ο Τεχ Τίλις, ειδικός στην αντιμετώπιση φιδιών.

Είπε επίσης ότι το μη δηλητηριώδες φίδι κουλουριάστηκε γύρω από το κοριτσάκι για να ζεσταθεί, όπως θα έκανε αν βρισκόταν κοντά σε σωλήνες σόμπας ή άλλου θερμαντικού σώματος. Αλλά δεν ήθελε να κάνει κακό στο παιδί. «Το δάγκωσε μόνο όταν αισθάνθηκε ότι απειλείται από την μητέρα του», πρόσθεσε.

Το φίδι δάγκωσε το παιδί τρεις φορές προτού το απομακρύνει η μητέρα του, η οποία θέλει το φίδι να παραμείνει στο κτήμα της οικογένειας γιατί διώχνει τα τρωκτικά.
tromaktiko
Διαβάστε περισσότερα »

Γδύθηκαν για τα δικαιώματα των ζώων


Προκλητικές διαφημίσεις της PETA

Η φιλοζωική οργάνωση PETA έχει καταφέρει να γίνει γνωστή με τις προκλητικές διαφημίσεις που επιλέγει προκειμένου να ενημερώσει το κοινό για τους σκοπούς της και τα δικαιώματα των ζώων που υπερασπίζεται.

Μετά από αρκετούς διάσημους που έχουν ποζάρει γυμνοί για λογαριασμό της οργάνωσης, σειρά πήρε ο αμερικάνος παίκτης ράγκμπι Bret Lockett, ο οποίος πέταξε τα ρούχα του και φωτογραφήθηκε σχεδόν γυμνός.

Η φωτογράφιση έγινε για την καμπάνια «Ink, Not Mink» που αντιμάχεται την χρήγη αληθινής γούνας. Ο αθλητής δήλωσε πως αποφάσισε να συμμετάσχει, αφού είδε σκληρό βίντεο που απεικόνιζε το γδάρσιμο ζωντανών ζώων.



Με αφορμή την τελευταία φωτογράφιση του Lockett, ας δούμε μερικές από τις πιο προκλητικές διαφημίσεις της PETA…



Η Kobe Kaige ποζάρει γυμνή στο πλαίσιο εκστρατείας κατά της γούνας.



Ακτιβιστές ξαπλώνουν το 2008 έξω από το ευρωπαϊκό κοινοβούλιο στις Βρυξέλες, με βέλη «καρφωμένα» στην πλάτη τους, προκειμένου να διαμαρτυρηθούν για τη στήριξη των ταυρομαχιών από την Ε.Ε.



Το μοντέλο Natasja Vermeer ποζάρει γυμνή για τον ιταλό φωτογράφο Angelo Gigli για τα δικαιώματα των ζώων.



Η ηθοποιός Sophie Monk ξαπλώνει γυμνή πάνω σε πιπεριές προτρέποντας το θεατή να γίνει χορτοφάγος!



Το γυμνό μοντέλο από την Αυστραλία, Imogen Bailey, ποζάρει κρατώντας ένα κουνέλι για καμπάνια ενάντια στη χρήση γούνας.



Σχεδόν εκατό μέλη της οργάνωσης ξάπλωσαν γυμνοί σε πλατεία της Καταλονίας πραγματοποιώντας βουβή διαμαρτυρία. 




Η τηλεοπτική παρουσιάστρια από την Ιταλία Tamara Ecclestone ποζάρει με το σκύλο της και προτείνει «Γίνει ένας άγγελος για τα ζώα».



Τα μοντέλα Patrick Ribbsaeter και Avi Siwa ποζάρουν, κρατώντας μια επιγραφή που ζητάει το κλείσιμο όλων των ζωολογικών κήπων.



Η Alicia Meyer προσπαθεί να πείσει για τα οφέλη της χορτοφαγίας!



Τα μοντέλα του Playboy, Victoria Eisermann and Monica Harris ποζάρουν για να ευαισθητοποιήσουν για το θέμα της κατανάλωσης νερού.



Ο Tony Gonzalez και η σύζυγος του ποζάρουν ενάντια στη χρήση γούνας.



Η Amber Chia μεταμορφώθηκε σε τίγρη, βάφοντας ολόκληρο το σώμα της για χάρη της PETA.



Σε καμπάνια κατά της χρήσης γούνας συμμετείχε και η Pamela Anderson…



Ένα γυμνό μέλος της PETA ξάπλωσε σε συσκευασία πώλησης κρέατος, προκειμένου να παρακινήσει τον κόσμο να σκεφτεί τη χορτοφαγία.
newsbeast
Διαβάστε περισσότερα »

Οι δεινόσαυροι έκαναν τα...παγώνια

Ορισμένοι φυτοφάγοι δεινόσαυροι κουνούσαν σαν βεντάλια τις φτερωτές ουρές τους για να εντυπωσιάσουν το αντίθετο φύλο, δείχνει η μελέτη απολιθωμένων σπόνδυλων.



Τα φτερά

Οι δεινόσαυροι πιστεύεται ότι ήταν άμεσοι πρόγονοι των πτηνών -προηγούμενες μελέτες έχουν δείξει πέρα από κάθε αμφιβολία ότι ορισμένα τουλάχιστον προϊστορικά ερπετά είχαν φτερά και πούπουλα, τα οποία χρησιμοποιούσαν είτε για πτήση είτε για μόνωση.

Φαίνεται όμως ότι τα φτερά (πτίλα) είχαν και άλλες χρήσεις. Ο Σκοτ Πέρσονς του Πανεπιστημίου της Αλμπέρτα στον Καναδά εξέτασε απολιθώματα τεσσάρων ειδών δεινόσαυρων του γένους Oviraptor, τα οποία ζούσαν στις περιοχές της σημερινής Κίνας, της Μογγολίας και του Καναδά στα τέλη της Κρητιδικής περιόδου.
Η εξέταση έδειξε ότι οι τελευταίοι σπόνδυλοι στις ουρές των ερπετών ήταν συγχωνευμένοι και σχημάτιζαν μια μακρόστενη, αυλακωτή δομή σαν λεπίδα. «Η δομή αυτή λέγεται πυγόστυλος» αναφέρει ο Δρ Πέρσονς. «Μεταξύ των σύγχρονων ζώων, μόνο τα πτηνά τη διαθέτουν» επισημαίνει.

Η ουρά

Επιπλέον, τα οστά του Similicaudiptery, ενός πρώιμου είδους Oviraptor, φέρουν ίχνη φτερών που απλώνονταν ακτινωτά από τον πυγόστυλο, ενώ κατά μήκος της ουράς εκτείνονταν ισχυροί μύες.

Δεδομένου ότι δεν υπάρχουν ενδείξεις ότι ο Similicaudiptery πετούσε, το πιθανότερο είναι ότι ο δεινόσαυρος χρησιμοποιούσε αυτούς τους μυς για να κουνά τη φτερωτή ουρά του πέρα-δώθε και πάνω-κάτω.

Το ίδιο κάνουν σήμερα τα αρσενικά ορισμένων πτηνών όπως τα παγόνια και οι γαλοπούλες. «Μια μεγάλη ποικιλία δεινόσαυρων είναι γνωστό ότι χρησιμοποιούσαν πτίλα για πτήση και για μόνωση από το κρύο» σχολιάζει ο παλαιοντολόγος. Τα νέα ευρήματα δείχνουν ότι «στα τέλη της Κρητιδικής περιόδου οι δεινόσαυροι έκαναν με τα φτερά τους όλα όσα κάνουν σήμερα τα πτηνά» προσθέτει.

Εκτός όμως από φτερωτές ουρές, οι Oviraptor έφεραν επίσης οστέινα λοφία στα κεφάλια τους. Σύμφωνα με τον Πέρσονς, τα λοφία αυτά ίσως χρησιμοποιούνταν για επίδειξη, όπως συμβαίνει σήμερα με το λειρί του κόκορα. «Από το λοφίο μέχρι το κούνημα της φτερωτής ουράς, οι Oviraptor είχαν μια τάση για οπτική επίδειξη» λέει ο ίδιος. Η μελέτη του δημοσιεύεται στην επιθεώρηση «Acta Palaeontologica Polonica».
tromaktiko
Διαβάστε περισσότερα »