Σάββατο 30 Ιουνίου 2012

Σε ποιον παίκτη ανήκει αυτός ο σκύλος;



Φανατικός οπαδός της Γιουβέντους είναι αυτός ο σκύλος.
Και πώς θα μπορούσε να μην ήταν άλλωστε, αφού το αφεντικό του παίζει στηνΒέκια Σινιόρα. Πρόκειται για τον Ιταλό αμυντικό, Τζόρτζιο Κιελίνι, ο οποίος αποφάσισε να φορέσει μια φανέλα της Γιούβε στον σκύλο του και να την μοιραστεί με τους φίλους του σε προσωπική του σελίδα σε ιστότοπο κοινωνικής δικτύωσης. Το συμπαθές τετράποδο κέρδισε πάντως πάρα πολλά και πολύ καλά σχόλια από τους οπαδούς της Γιουβέντους.
Διαβάστε περισσότερα »

Το πρώτο παγωτατζίδικο για...σκύλους!


Το πρώτο παγωτατζίδικο για...σκύλους!
Ένα πρωτότυπο παγωτατζίδικο-τζελατερί έρχεται να ξεδιψάσει τους τετράποδους φίλους στην Ιταλία! Παγωτά αποκλειστικά για να ξεδιψάσουν τους σκύλους δίνονται στην τιμή των 2€ σε γεύσεις ρύζι, βανίλια και γιαούρτι! Οι ειδικοί υποστηρίζουν πως τα παγωτά είναι από αγνά υλικά και βοηθούν στην υγιή κατάσταση των σκύλων!!
Πηγή:star.gr
Διαβάστε περισσότερα »

Σκύλος και γάτα: Άσπονδοι εχθροί ή καλύτεροι φίλοι; (ΒΙΝΤΕΟ)




Όλοι γνωρίζουμε τη «λατρεία» που έχουν οι σκύλοι για τις γάτες και αντίστροφα, εξ ου και η έκφραση «Μαλώνουν σαν το σκύλο με τη γάτα». Στη συγκεκριμένη όμως περίπτωση μάλλον...
δεν ισχύει κάτι τέτοιο. Δείτε το βίντεο!

Διαβάστε περισσότερα »

Η σπάνια ομορφιά του Λευκού Παγωνιού


Τα παγώνια θεωρούνται από τα πιο εντυπωσιακά πτηνά λόγω των πολύχρωμων φτερών τους. Ωστόσο, και τα σπάνια λευκά παγώνια έχουν μια μοναδική ομορφιά, με τον δικό τους τρόπο, όπως θα διαπιστώσετε...βλέποντας τις παρακάτω φωτογραφίες.




planitikos.gr
Διαβάστε περισσότερα »

THINGS OF LIFE!














Διαβάστε περισσότερα »

Αυτό θα πει να είσαι "φορτωμένος σαν γαϊδούρι"!!! (ΒΙΝΤΕΟ)

  Απίστευτη σκληρότητα απέναντι σε ζώο, συνηθισμένη όμως η εικόνα στους Πακιστανικούς δρόμους...
Διαβάστε περισσότερα »

Εναλλακτική κλειδαριά ποδηλάτου: Ένας σκύλος! (ΒΙΝΤΕΟ)




Η Lili είναι ένα χαριτωμένο καστανό retriever, απόλυτα πιστή στο αφεντικό της, η οποία, μάλιστα, τον ακολουθεί σε κάθε του βήμα αλλά και σε κάθε… πεταλιά! Τι σημαίνει αυτό; Πηγαίνει παντού μαζί του με το ποδήλατο, και όχι μόνο! Όταν το αφεντικό χρειαστεί να αφήσει το ποδήλατο για να κάνει κάποιες δουλειές ή τα ψώνια του, η Lili αποτελεί μια απίθανη εναλλακτική… κλειδαριά!
perierga.gr - Εναλλακτική κλειδαριά ποδηλάτου: Ένας σκύλος!
Κάθεται υπομονετικά με τα δυο πόδια επάνω στο ποδήλατο και περιμένει το αφεντικό της να επιστρέψει, αποτρέποντας με τον τρόπο αυτό κάθε επίδοξο κλέφτη! Επιπλέον, προκαλεί το θαυμασμό και την έκπληξη του κόσμου που βλέπει τη σκηνή… Μόλις επιστρέψει το αφεντικό της, η Lili ανεβαίνει στο πίσω μέρος του ποδηλάτου και οι δυο τους απομακρύνονται μπροστά στα έκπληκτα μάτια των περαστικών. Η συνέχεια στο απολαυστικό βίντεο που ακολουθεί, το οποίο αποτελεί ήδη hit στο YouTube με πάνω από 80.000 επισκέψεις!
perierga.gr
Διαβάστε περισσότερα »

Όταν το μπάνιο γίνεται… εφιάλτης! (ΒΙΝΤΕΟ)




Οι ζεστές μέρες του καλοκαιριού έχουν γίνει ο εφιάλτης του! Μόλις δει τον ήλιο να βγαίνει ξέρει καλά τι το περιμένει: Ένα δροσερό μπάνιο στον κήπο που πρέπει να το αποφύγει με κάθε τρόπο. Το συμπαθέστατο σκυλάκι που πρωταγωνιστεί στο ακόλουθο βίντεο ζει… το δικό του προσωπικό δράμα, καθώς -όπως φαίνεται- αντιπαθεί σφόδρα το νερό. Δεν θέλει να το αγγίξει καν και κάνει τα πάντα γι’ αυτό! Ο τρόπος που επιλέγει πάντως για να μην μπει στο νερό είναι… μονόδρομος, αφού θα το οδηγήσει κατευθείαν μέσα στη γεμάτη λεκάνη! Απολαύστε το…
perierga.gr
Διαβάστε περισσότερα »

Αυτό το γατάκι δεν ξυπνάει με τίποτα!


Τα γατάκια που βλέπετε στις φωτογραφίες έχουν γίνει ήδη διάσημα στο Διαδίκτυο, καθώς το βίντεο που κυκλοφόρησε πρόσφατα με τα ίδια ως «πρωταγωνιστές» είναι hit στο YouTube. Ο λόγος; Η απίστευτη προσπάθεια που κάνει το ένα γατάκι να ξυπνήσει το άλλο που κοιμάται του καλού καιρού!
perierga.gr - Αυτό το γατάκι δεν ξυπνάει με τίποτα!
Τι του τραβάει το αυτί, τι του πειράζει το κεφάλι, τι του χαϊδεύει το πόδι, αυτό δείχνει να μην καταλαβαίνει τίποτα και δεν κουνιέται καν από τη θέση του, απολαμβάνοντας την αγκαλιά του Μορφέα αλλά και τα όνειρα που βλέπει!
perierga.gr - Αυτό το γατάκι δεν ξυπνάει με τίποτα!
Πάει από εδώ, πάει από εκεί, εφευρίσκει διάφορους τρόπους… ξυπνήματος, αλλά καμία ανταπόκριση στα ερεθίσματα από την άλλη πλευρά. Όποιο μέσο κι αν χρησιμοποιήσει πέφτει στο τέλος στο κενό.
perierga.gr - Αυτό το γατάκι δεν ξυπνάει με τίποτα!
Στην τελευταία του προσπάθεια, μάλιστα, που αποφασίζει να δράσει λίγο πιο δυναμικά, παίρνει μια ξαφνική τούμπα πίσω από το ξύλινο παγκάκι και μην το είδατε για μια στιγμή! Το αποτέλεσμα;
perierga.gr - Αυτό το γατάκι δεν ξυπνάει με τίποτα!
Είδε κι απόειδε το γατάκι και εγακτέλειψε την προσπάθεια πέφτοντας μάλλον κι αυτό σε βαθύ ύπνο! Σίγουρα θα σκέφτηκε: «για να κοιμάται τόσο πολύ και να μην ξυπνάει με τίποτα κάτι παραπάνω θα ξέρει…»!!! Εσείς πάλι ρίξτε μια ματιά στο ακόλουθο βίντεο…
perierga.gr
Διαβάστε περισσότερα »

Χάμστερ «παίζουν» για την Ημέρα Μουσικής! (ΒΙΝΤΕΟ)

perierga.gr - Μια μπάντα... χάμστερ γιορτάζει την Ημέρα Μουσικής!Από το 1982 στο Παρίσι, όπου θεσπίστηκε η Παγκόσμια Ημέρα Ευρωπαϊκής Μουσικής να γιορτάζεται κάθε χρόνο στις 21 Ιουνίου, μέχρι και σήμερα συνεχίζει να αποτελεί ένα σπουδαίο πολιτιστικό γεγονός σε πάνω από 22 χώρες του κόσμου, συμπεριλαμβανομένης και της Ελλάδας. Μια πραγματική Γιορτή της Μουσικής λαμβάνει χώρα σε όλο τον κόσμο με διάφορες εκδηλώσεις, συναυλίες και μουσικά δρώμενα να πραγματοποιούνται σε δρόμους, πλατείες και άλλους χώρους, δίνοντας τη δυνατότητα στον κόσμο να συμμετέχει με κάθε τρόπο, προάγοντας τη σημασία της μουσικής σε όλες τις εκφάνσεις της. Στο πλαίσιο αυτό, ένα χιουμοριστικό βίντεο παρουσιάζει μια παράδοξη μπάντα να παίζει με… αξιώσεις μουσική τζαζ, με το δικό της τρόπο, βέβαια. Τέσσερα μικρά χαμστεράκια μοιράζονται τα… μουσικά όργανα και δίνουν ένα μοναδικό ρεσιτάλ. Απολαύστε τα!!!




perierga.gr
Διαβάστε περισσότερα »

Μια ασυνήθιστη φιλία!


Μία πολύ περίεργη «σχέση» έχει δημιουργηθεί τον τελευταίο καιρό σε ένα καταφύγιο άγριων ζώων κοντά στην πόλη Μομπάσα της Κένυας. Ένας ιπποπόταμος και μια χερσαία χελώνα έχουν γίνει αχώριστοι φίλοι, αποτελώντας ίσως το πιο ασυνήθιστο ζευγάρι που έχουμε δει ποτέ, καθώς καθημερινά τρώνε, παίζουν και κοιμούνται μαζί.
Ο ιπποπόταμος βρίσκεται ακόμα σε πολύ νεαρή ηλικία, οπότε το μέγεθός του είναι συγκρίσιμο με αυτό της χελώνας.
Σύμφωνα με τους υπεύθυνους του καταφυγίου, το μωρό ιπποπόταμος μάλλον πιστεύει ότι έχει υιοθετηθεί από τη χελώνα, αφού ακόμα και οι ίδιοι δε μπορούν να εξηγήσουν διαφορετικά την πρωτόγνωρη συμπεριφορά των δύο ζώων.
Perierga.gr - Ασυνήθιστη φιλία μεταξύ ζώων
Perierga.gr - Ασυνήθιστη φιλία μεταξύ ζώων
Perierga.gr - Ασυνήθιστη φιλία μεταξύ ζώων
Perierga.gr - Ασυνήθιστη φιλία μεταξύ ζώων
Perierga.gr - Ασυνήθιστη φιλία μεταξύ ζώων
Perierga.gr - Ασυνήθιστη φιλία μεταξύ ζώων
Perierga.gr - Ασυνήθιστη φιλία μεταξύ ζώων
Perierga.gr - Ασυνήθιστη φιλία μεταξύ ζώων
perierga.gr
Διαβάστε περισσότερα »

Ο Λουκάνικος έγινε και τραγούδι! (ΑΚΟΥΣΤΕ ΤΟ ΤΡΑΓΟΥΔΙ)

Ο Λουκάνικος κέρδισε τις καρδιές των Ελλήνων διαδηλωτών και όχι μόνο, έγιναν βομβιστικές επιθέσεις για χάρη του, απέκτησε μπυραρία το όνομά του, ενώ τώρα σειρά πήρε το τραγούδι.
Ο συμπαθέστατος σκύλος απέκτησε το δικό του μουσικό κομμάτι με τίτλο «The Riot Dog»...

sportdog.gr
Διαβάστε περισσότερα »

Πανέξυπνος σκύλος! Θαυμάστε τον…(ΒΙΝΤΕΟ)


Πανέξυπνος σκύλος! Θαυμάστε τον…
Βλέποντας το συγκεκριμένο gif, πολλοί θα ζηλεύουν που δεν τον έχουν δικό τους τον σκυλάκο! Οι ικανότητές του, εμφανείς! 
Διαβάστε περισσότερα »

Ζαρκάδι πέθανε από λάθος διατροφή!



Αγγούρια και ντομάτες, αντί για γάλα, το οδήγησαν στο θάνατο

Στη λάθος διατροφή που παρείχε ιδιοκτήτης κτήματος σε νεαρό ζαρκάδι που βρήκε παγιδευμένο, οφείλεται ο θάνατός του, δύο μέρες μετά την παραλαβή του από το Ελληνικό Κέντρο Περίθαλψης Αγρίων Ζώων Θεσσαλονίκης (ΕΚΠΑΖ).

«Όσοι βρίσκουνε ζώα θα πρέπει να ειδοποιούν άμεσα τους αρμόδιους φορείς και να μην προσπαθούν να τα ταΐσουν γιατί η λάθος διατροφή είναι πολλές φορές μοιραία», ξεκαθάρισε, μιλώντας στο ΑΜΠΕ, ο υπεύθυνος του ΕΚΠΑΖ Στέλιος Γερονυμάκης. Όπως είπε, το νεαρό ζαρκάδι που δεν είχε ακόμα απογαλακτιστεί, είχε βρεθεί πριν από μία εβδομάδα μέσα σε ένα κτήμα στον Πρινόλοφο Δράμας.

«Όσο όμως παρέμενε εκεί και μέχρι να το παραλάβουμε, έδιναν στο ζώο να φάει αγγουράκια και ντομάτες αντί για γάλα με αποτέλεσμα, λίγες μέρες μετά, να καταλήξει», ανέφερε.
newsbeast
Διαβάστε περισσότερα »

Εντυπωσιακή η ευφυΐα των δελφινιών


Μοιράζονται αρκετά κοινά γονίδια με τον άνθρωπο

Τα δελφίνια ανήκουν αναμφίβολα στη κατηγορία των εξυπνότερων ζώων και μια νέα μελέτη του γονιδιώματος του ρινοδέλφινου αποκάλυψε ότι τα υδρόβια θηλαστικά μοιράζονται τελικά πολλά κοινά γονίδια με τον άνθρωπο.

Συγκεκριμένα μπορούν να αναγνωρίζουν τους εαυτούς τους στο καθρέφτη και να κατανοούν απλές ιδέες – μια ικανότητα που περιορίζεται στα πρωτεύοντα θηλαστικά όπως τον άνθρωπο και τους χιμπατζήδες. Επιπλέον, κατανοούν την έννοια της ομαδικότητας και είναι σε θέση να αναγνωρίζουν την συναισθηματική κατάσταση των ομοειδών τους.

Αν και τα δελφίνια και ο άνθρωπος μοιράζονταν έναν κοινό πρόγονο πριν από περίπου 95 εκατομμύρια χρόνια, όσον αφορά στη νοημοσύνη, στη κοινωνική συμπεριφορά και στην επικοινωνία μερικοί ερευνητές ισχυρίζονται ότι τα δελφίνια δεν διαφέρουν σημαντικά από τον πίθηκο και την μαϊμού.

Επιπλέον, οι επιστήμονες διαπίστωσαν ότι 228 αλληλουχίες γονιδίων στα δελφίνια έχουν αλλάξει σημαντικά σε σχέση με άλλα θηλαστικά, όπως τον σκύλο, τις αγελάδες ακόμα και τον άνθρωπο.

«Γνωρίζαμε ότι τα δελφίνια διαθέτουν έναν μεγάλο εγκέφαλο, ωστόσο θέλαμε να εξηγήσουμε το μέγεθος του από μοριακής άποψης. Είναι ιδιαίτερα ευφυή ζώα με υψηλή γνωστική ικανότητα. Κατανοούν αφηρημένες έννοιες όπως το μηδέν. Δεν διαφέρουν σημαντικά από τους χιμπατζήδες. Είναι εντυπωσιακό το γεγονός ότι ενώ διαφέρουν τόσο από εμάς, στη πραγματικότητα άλλο τόσο μας μοιάζουν», τονίζει ο καθηγητής Michael McGowen, από την Ιατρική Σχολή του Wayne State University του Μίσιγκαν.
newsbeast.gr
Διαβάστε περισσότερα »

ΣΥΓΚΛΟΝΙΣΤΙΚΟ ΒΙΝΤΕΟ ΒΑΣΑΝΙΣΜΟΥ ΝΕΟΓΕΝΝΗΤΟΥ ΖΩΟΥ!!! (ΒΙΝΤΕΟ)

Το απομάκρυναν από τη μητέρα του, το σφήνωσαν σε ένα μικροσκοπικό κουτί και παρέμεινε σ’ αυτό για αρκετές ώρες για να μεταφερθεί στην Ουκρανία - αυτά είναι τα βασανιστήρια στα οποία υπεβλήθη ένα μικρό αρκουδάκι στην Ουκρανία για να «ψυχαγωγήσει» τους τουρίστες του Euro 2012.

Αυτό το συγκλονιστικό και σπαρακτικό βίντεο δημοσιοποίησε η αυστριακή φιλοζωική οργάνωση «Vier Pfoten» (Τέσσερις πατούσες) σε μια προσπάθεια επανένωσης του άτυχου ζώου με τη μητέρα του. Το νεογέννητο αρκουδάκι κραυγάζει αβοήθητο, την ίδια στιγμή που το παρακολουθεί η μητέρα του μέσα στο κλουβί.

«Το βίντεο τραβήχτηκε τον Μάιο και είναι οι πιο σκληρές εικόνες που έχω δει ποτέ. Το νεογέννητο αρκουδάκι πρέπει να περάσει τουλάχιστον δύο χρόνια κοντά στη μητέρα του, διαφορετικά μπορεί να τραυματιστεί ψυχικά», δήλωσε εκπρόσωπος της οργάνωσης.



 


Διαβάστε περισσότερα »

Παιχνίδια στο χιόνι (ΒΙΝΤΕΟ)

Σε έναν κόσμο χωρίς άγχος

Μπορεί να είναι καλοκαίρι αλλά ένα τέτοιο θέαμα δεν θα έχετε πολλές φορές την ευκαιρία να το απολαύσετε. Είναι κάτασπρες, σχεδόν ίδιες με το χιόνι και αγαπιούνται τόσο που απολαμβάνουν τη μέρα τους με παιχνίδια και πειράγματα. Δύο πανέμορφες αρκούδες, χωρίς κανένα άγχος παίζουν μέσα στο χιόνι.Όταν εμφανίζεται η μαμά τους... ησυχάζουν.

Διαβάστε περισσότερα »