Κυριακή 24 Ιουνίου 2012

Οι φίλοι της... τα ζώα


Καταφύγιο αλόγων στην Αυστρία επισκέφτηκε η Pamela Anderson

Έχει εξελιχθεί πλέον σε μαχητική ακτιβίστρια, που υπερασπίζεται με πάθος τα δικαιώματα των ζώων, με αποτέλεσμα να μην έχει αφήσει φάρμα για φάρμα που να μην την έχει επισκεφτεί. 

Η πρώην πρωταγωνίστρια του «Baywatch» δίνει διαρκή αγώνα ενάντια στο κυνήγι της φώκιας που γίνεται στην χώρα της και όχι μόνο. Πρόσφατα, επισκέφτηκε φάρμα στην Καλιφόρνια ενώ βρέθηκε και στο Βερολίνο για καμπάνια της PETA, όπου κυκλοφόρησε στο δρόμο με ένα κολάν στο χρώμα του δέρματος κι ένα μπλουζάκι με μία φώκια. 

Η τελευταία της εμφάνιση ήταν πριν από μερικές ημέρες σε καταφύγιο αλόγων και αγελάδων στην Αυστρία κι απ'ό,τι φαίνεται το διασκέδασε πολύ αφού φωτογραφήθηκε μαζί τους έχοντας ένα χαμόγελο μέχρι τ'αυτιά.












Διαβάστε περισσότερα »

Συγκινητική διάσωση λεοπάρδαλης στην Ινδία (BINTEO)



Eίχε παγιδευτεί σε δεξαμενή στην ανατολική Ινδία

Μια αρσενική λεοπάρδαλη που έπεσε και παγιδεύτηκε σε δεξαμενή στην ανατολική Ινδία έσωσαν οι δασοφύλακες, με τη βοήθεια ενός διχτυού.

Το περιστατικό σημειώθηκε σε φυτεία τσαγιού στην περιοχή Siliguri. Οι εργάτες είδαν το άτυχο ζώο την ώρα που πήγαιναν για δουλειά και αμέσως ειδοποίησαν τους δασοφύλακες.



Στη συνέχεια συγκεντρώθηκαν όλοι σε ασφαλές σημείο και παρακολούθησαν με αγωνία την προσπάθεια της λεοπάρδαλης να πιαστεί από το δίχτυ και να βγει από τη δεξαμενή.

Όταν το ζώο τα κατάφερε όλοι τους ξέσπασαν σε χειροκροτήματα.

Τα τελευταία χρόνια όλο και περισσότερα άγρια ζώα περιφέρονται κοντά σε οικισμούς στην Ινδία λόγω της καταστροφής των οικοτόπων τους, που καθιστά πολύ δύσκολη την εξεύρεση τροφής.



Πηγή: econews.gr


Διαβάστε περισσότερα »

Τρέχει και δε... φτάνει! (BINTEO)

Διαβάστε περισσότερα »

Τα άγρια παρέα με τα ήμερα!














Διαβάστε περισσότερα »

O πιο άσχημος σκύλος στον κόσμο


Ο Μόγλι θριάμβευσε στα... κακιστεία σκύλων!

Αν καταλάβαινε τι γινόταν, ο Μόγλι δεν θα ήταν και τόσο περήφανος. Όμως, η νίκη του έχει φέρει μεγάλη χαρά στα αφεντικά του και δόξα στον ίδιο! 

Ο Μόγλι είναι ο νέος «πιο άσχημος σκύλος στον κόσμο», καθώς αναδείχθηκε πρώτος στον σχετικό διαγωνισμό που έγινε στην Καλιφόρνια. 

Ο 8χρονος σκυλάκος, ράτσας Chinese crested,  είναι πράγματι κακάσχημος, όμως αυτό τον κάνει ακόμη πιο συμπαθή! 

Η ζωή του Μόγλι, πάντως, δεν ήταν πάντα γεμάτη χαρές και δόξες. Πέρασε ένα διάστημα στο δρόμο, επειδή τον εγκατέλειψαν οι παλιοί ιδιοκτήτες του και δέχθηκε επίθεση σε ένα πάρκο από μία συμμορία «ανθρώπων». 

Όμως, η τύχη του χαμογέλασε. Χάρη στην ασχήμια του, οι ιδιοκτήτες του κέρδισαν 1000 δολάρια και ο ίδιος κέρδισε σκυλοτροφή για ένα χρόνο.



newsbeast.gr
Διαβάστε περισσότερα »

«Σπάει» τα ταμεία το παγωτό σκύλων



Δροσιστικό επιδόρπιο για τους πιστούς μας φίλους

Δροσερές απολαύσεις τους καυτούς καλοκαιρινούς μήνες υπόσχονται στους τετράποδους φίλους μας οι Ιταλοί, πρωτοπόροι στη γαστρονομία.

Με τον υδράργυρο στη Ρώμη να ξεπερνά τους 36 βαθμούς Κελσίου, το σκυλίσιο παγωτό που πωλείται σε κατάστημα στα προάστια έχει κάνει θραύση.

Το παγωτό δεν περιέχει γάλα, αυγά ή ζάχαρη, υλικά που βλάπτουν την υγεία των σκύλων.
Η Ιταλίδα Anna Bordoni, που ήταν περίεργη να διαπιστώσει τη γεύση έχει το σκυλίσιο παγωτό που αγόραζε για τον σκύλο της, το χαρακτήρισε φανταστικό.

Σύμφωνα με την κτηνίατρο Marialivia Palmieri, το νερό παραμένει η καλύτερη λύση για να δροσίσουμε τον σκύλο μας το καλοκαίρι, ωστόσο διαβεβαίωσε ότι το παγωτό είναι απόλυτα ασφαλές για τα τετράποδα.

Το σκυλίσιο παγωτό βγαίνει σε διάφορες γεύσεις, μεταξύ των οποίων βανίλια, ρύζι και γιαούρτι. Πωλείται στην τιμή των δυο ευρώ.

Πηγή: econews.gr
Διαβάστε περισσότερα »

Είδαν μαλλί και έτρεξαν


Mου θυμίζεις τη μάνα μου...Είδαν μαλλί και έτρεξαν



Διαβάστε περισσότερα »

Φύλακας-άγγελος των αδέσποτων ο «Κίτσος»



Ναι θα είναι αυτός. Ο τηλεοπτικός μας Κίτσος ή κατά κόσμον, Νίκος Ορφανός. Ο ίδιος μάλιστα μίλησε στο “Cat is Art” για την αγάπη του στις γάτες αλλά και για την δραστηριότητα του, λέγοντας: «Από μικρό παιδί μάζευα αδέσποτες γάτες.
Έχω ιδιαίτερη ευαισθησία στα αδέσποτα και όσο υπάρχουν στον κόσμο ποτέ δεν είμαι απόλυτα ευτυχισμένος. Κατάφερα να αποκτήσω κατοικίδια όταν μετακόμισα σε δικό μου σπίτι.

Τώρα έχω δύο γάτες, τον Ντα Βίντσι το γάτο μου και το Μελινάκι, που το μάζεψα τον περασμένο Ιούλιο και σκαρφαλώνει στο πληκτρολόγιο τώρα που γράφω.

Ταΐζω και τρεις γάτους της γειτονιάς που έρχονται στην αυλή μου: Τον Τζίτζη, τον Κομάντο και τον Βασίλη. Παράλληλα, όποτε έχω χρόνο, βοηθάω εθελοντικά στις Εφτάψυχες, μια οργάνωση που ταΐζει αδέσποτα. 

Θα με δείτε καμιά φορά στην Ακρόπολη και στο Μουσείο να ταΐζω τις γατοσυμμορίες εκεί».

Πηγή: radar.gr
Διαβάστε περισσότερα »

Καλή σας όρεξη!!!









Σκυλίσια ζωή!

Διαβάστε περισσότερα »

Ο σκύλος... Μαγκάιβερ


Η πείνα τέχνας κατεργάζεται!

Διαβάστε περισσότερα »

Είναι σίγουρος για το τι θέλει! (BINTEO)




Διαβάστε περισσότερα »