Τρίτη 25 Σεπτεμβρίου 2012

Αναγνώστης περιγράφει τη φρικτή του εμπειρία: Μπήκαν στην αυλή του σπιτιού και κρέμασαν το σκύλο του - Οι φωτογραφίες σοκάρουν

Το βράδυ Σαββάτου μεταξύ 22-23 Σεπτεμβρίου,
κάποιος παραβίασε την περίφραξη στο σπίτι  (Μαναγουλη Φωκίδος) ,
μπήκε μέσα στην αυλή και κρέμασε ένα μικρο σκυλάκι που έχω σε ένα δεντρο...
μάλιστα το σχοινί το έφερε ο ίδιος (δηλαδή είχε σκοπό μόνο να κρεμάσει το σκυλάκι)..
παρακαλείται όποιος γνωρίζει κάτι ,αν είδε κάποια κίνηση να επικοινωνήσει μαζί μου..

Δίνεται αμοιβή 500 ευρώ
Τηλ.  6944344383



Διαβάστε περισσότερα »

Ο «κλώνος» Λάνσελοτ έγινε πατέρας

Ενα φιλόζωο ζευγάρι στις ΗΠΑ αποφάσισε να κρατήσει το DNA του αγαπημένου τους λαμπραντόρ που είχαν ονομάσει «Σερ Λάνσελοτ» και όταν αυτό πέθανε ...
απευθύνθηκαν σε μια εταιρεία κλωνοποίησης για να το «επαναφέρουν» στη ζωή. Η είδηση είχε κάνει τότε τον γύρο του κόσμου αφού η κλωνοποίηση κόστισε στο ζευγάρι 155 χιλιάδες δολάρια και το ζευγάρι έγινε ιδιοκτήτης του πρώτου κλωνοποιημένου κατοικίδιου σκύλου.

Το κλωνοποιημένο λαμπραντόρ συγκεντρώνει και πάλι τα φώτα της δημοσιότητας: σύμφωνα με ανακοίνωση έγινε πριν από λίγο καιρό πατέρας αφού το θηλυκό λαμπραντόρ που γονιμοποιήθηκε τεχνητά με το σπέρμα του έφερε στον κόσμο 8 κουταβάκια.

Η ιστορία

Ο Εντγκαρ και η Νίνα Οτο από τη Φλόριδα αγαπούσαν ιδιαίτερα τον Λάνσελοτ και στεναχωρήθηκαν πολύ όταν έμαθαν ότι πάσχει από καρκίνο. Αποφάσισαν να κρατήσουν το DNA του και όταν πέθανε το παρέδωσαν στην εταιρεία BioArts που εδρεύει στο Σαν Φρανσίσκο. Η εταιρεία απευθύνθηκε για συνεργασία στο Νοτιοκορεάτικο ίδρυμα βιοτεχνολογίας «Sooam». Η Νότιος Κορέα είναι πρωτοπόρος στον τομέα της κλωνοποίησης κατοικίδιων ζώων και μάλιστα όσοι ασχολούνται με αυτό τον τομέα στη χώρα κρατούν μυστικές τις μεθόδους και τις τεχνολογίες που χρησιμοποιούν. Τελικά η κλωνοποίηση επετεύχθη και ο «νέος» Λάνσελοτ παραδόθηκε στους Οτο.

Η κλωνοποίηση

Πράγματι ο κλώνος έμοιαζε πολύ με το...πρωτότυπό του και μάλιστα, σύμφωνα με τις μαρτυρίες του ζευγαριού, κινούνταν με τον ίδιο τρόπο και είχε τις ίδιες συνήθειες με τον Σερ Λάνσελοτ. Για αυτό και το ζευγάρι αποφάσισε να τον ονομάσει «Λάνσελοτ Ξανά»...

Πέρυσι οι Οτο έδωσαν μερικές χιλιάδες δολάρια για να δελεάσουν όποιον ιδιοκτήτη θηλυκού λαμπραντόρ δεχόταν η σκύλα του να γονιμοποιηθεί τεχνητά με το σπέρμα του Λάνσελοτ. Οπως ήταν επόμενο βρέθηκε κάποιος ενδιαφερόμενος και πριν λίγο καιρό ήρθαν στον κόσμο τα 8 εγγόνια του Σερ Λάνσελοτ. Η είδηση κάνει το γύρο του κόσμου ενώ το ζευγάρι ανακοίνωσε ότι όποιος το επιθυμεί μπορεί να πάρει κάποιο από τα κουταβάκια χωρίς να καταβάλει κάποιο οικονομικό αντάλλαγμα.

Διαβάστε περισσότερα »

Η πιο ενοχλητική αξιολάτρευτη γάτα [Video]

Το ιδανικό βιντεάκι για να ξεκινήσει η μέρα με χαμόγελο…




Μήπως απλά θέλει να της πει ότι είναι πιο όμορφη χωρίς γυαλιά;
Διαβάστε περισσότερα »

Κροκόδειλος έκοβε βόλτες σε αεροπλάνο!

Όχι μόνο το έσκασε από τον χώρο φύλαξής του αλλά και περιφερόταν ευτυχώς στον χώρο με τις αποσκευές όταν το αεροπλάνο προσγειώθηκε στην Μελβούρνη!

Η Qantas επιβεβαίωσε ότι ένας κροκόδειλος κατάφερε να δραπετεύσει από το κλουβί που τον είχαν στον χώρο των αποσκευών και άρχισε να "κόβει" βόλτες!

Η πτήση ήταν από το Μπρισμπέϊν στην Μελβούρνη και ο κροκοδειλάκος όλη αυτή την ώρα ξεμούδιαζε ανάμεσα στις βαλίτσες.

Φυσικά και δεν κινδύνευσε κανένας από τους επιβάτες, όμως μπορεί να φανταστεί κανείς την εκπληξη του υπαλλήλου που άνοιξε την πόρτα των αποσκευών όταν είδε ελεύθερο κι ωραίο τον κροκόδειλο...
tromaktiko
Διαβάστε περισσότερα »

Ο πιο αποτυχημένος εραστής

Διαβάστε περισσότερα »

Ο σκύλος που κάνει τραμπολίνο

Μοναδικό σόου


Διαβάστε περισσότερα »

Η «Ελπίδα» πήγε στο γιατρό

Διάσωση θαλάσσιας χελώνας στη Florida

Η φυσιοθεραπεύτρια Bette Zirkelbach του νοσοκομείου χελωνών στο Marathon της Florida ανέλαβε να θεραπεύσει το τραυματισμένο ζώο που βρέθηκε πριν από κάποιο καιρό στην παραλία St. Croix στα νησιά Virgin. 

Η Zirkelbach μαζί με τον Richie Moretti φροντίζουν τις πληγές στα μπροστινά πτερύγια της κεραμωτής χελώνας, η οποία ανήκει στα είδη υπό εξαφάνιση. 

Οι γιατροί, της έδωσαν το όνομα «Ελπίδα» (Hope) και επισημαίνουν ότι η κατάστασή της έχει βελτιωθεί σημαντικά από τότε που πήγε στο ειδικό νοσοκομείο. 

Τότε, η «Ελπίδα» έφερε πολλά τραύματα στα πτερύγια και γενικότερα σε όλο το σώμα. Πλέον είναι σχεδόν έτοιμη να επιστρέψει στο φυσικό της περιβάλλον, ενώ ποτέ δεν λέει «όχι» στα καλαμάρια που την ταΐζουν οι γιατροί. 








newsbeast

Διαβάστε περισσότερα »

Η γέννηση ενός δελφινιού στην κάμερα

Οι εκπαιδευτές έζησαν μια μοναδική εμπειρία

Οι εκπαιδευτές του πάρκου θαλάσσιας ζωής Dolphin Quest στη Χαβάη είχαν την ευκαιρία να ζήσουν από κοντά τη γέννηση ενός δελφινιού και να καταγράψουν τις μοναδικές στιγμές σε βίντεο.

Η 12χρονη Keo ζει στο θάλασσιο πάρκο και γέννησε για πρώτη φορά στις 17 Σεπτεμβρίου ένα υγιέστατο θηλυκό δελφινάκι.

Οι εκπαιδευτές, όπως αναφέρει ένας θαλάσσιος βιολόγος του κέντρου ήταν στο νερό μαζί με την Keo για να παρατηρούν την πορεία του τοκετού και για να της δίνουν κουράγιο.

«Η εμπιστοσύνη και η γενικότερη συμπεριφορά που επέδειξε η Keo απέναντι στους ανθρώπους που βρίσκονταν γύρω της την ώρα που έφερνε στον κόσμο το μικρό της ήταν κάτι το μοναδικό» είπε η κτηνίατρος θαλάσσιων θηλαστικών Dr. Rae Stone. «Η Keo αναζητούσε ξεκάθαρα παρηγοριά και φροντίδα και ζητούσε από τους φίλους της να την καθησυχάσουν. Μάλιστα κολύμπησε μέχρι την προκυμαία προκειμένου να επιτρέψει στους κτηνιάτρους να ελέγξουν τον καρδιακό παλμό της με υπέρηχο κατά τη διάρκεια του τοκετού» πρόσθεσε.



newsbeast
Διαβάστε περισσότερα »