Τρίτη 9 Απριλίου 2013

Η «άγρια» ομορφιά της Kate Upton


Μία φωτογράφιση για καλό σκοπό

Η 21χρονη Kate Upton φορώντας ρούχα διάσημων οίκων κι έχοντας στην αγκαλιά της άγρια ζώα, φωτογραφίζεται για λογαριασμό του γυναικείου περιοδικού «Harper’s Bazaar». 

Η φωτογράφιση έγινε σε ζωολογικό κήπο στο Μαϊάμι με την καλλονή από το Μίσινγκαν, αν και ντυμένη, να βγάζει μία άγρια ομορφιά. Η φωτογράφιση για τις ανάγκες νοσοκομείου για ζώα. 






newsbeast
Διαβάστε περισσότερα »

Το παράξενο κατάλευκο μαυροπούλι

Μπορεί να λέγεται μαυροπούλι ή κοινώς… κότσυφας και να είναι γνωστός για το... κατάμαυρο φτέρωμά του (το αρσενικό, ενώ το θηλυκό είναι συνήθως καφετί) όμως τα φτερά του στη συγκεκριμένη περίπτωση είναι κατάλευκα!

Κι αυτό βέβαια δεν είναι αποτέλεσμα αλμπινισμού (γενετική κατάσταση που εμποδίζει την παραγωγή μελανίνης στο σώμα) αλλά μιας άλλης γενετικής μετάλλαξης που ονομάζεται leucistic και αποτρέπει τις χρωστικές ουσίες από το να εναποτίθενται κανονικά στα φτερά του.

Ο σπάνιος αυτός κότσυφας εθεάθη σε πάρκο της Βρετανίας, όπου αποτελεί πλέον τη «μασκότ» της περιοχής. Αν και τα περισσότερα μαυροπούλια που πάσχουν από αυτή την ασθένεια έχουν κηλίδες μαύρου χρώματος στα φτερά τους, το συγκεκριμένο είναι ολόλευκο και για το λόγο αυτό πιο επιρεπές στα αρπακτικά.
perierga.gr
Διαβάστε περισσότερα »

Έμπλεξαν άσχημα...


Πάνω στη σκανταλιά συμβαίνουν κι αυτά




















Διαβάστε περισσότερα »

Μια τρυφερή φωτογραφία από το κέντρο της Θεσσαλονίκης

Η συγκεκριμένη φωτογραφία κάνει το γύρο του facebook, συγκεντρώνοντας πολλά like. Ο φωτογράφος πέτυχε τον συγκεκριμένο κύριο...

στη συμβολή των οδών Τσιμισκη και Παύλου Μελά. Ένας αστεγος με 4 σκυλιά. Περαστικοί του έδωσαν λίγο φαγητό και ο ίδιος τάισε πρώτα τα σκυλιά του και μετά άρχισε να τρώει.

Στη λεζάντα της φωτογραφίες, χρήστες σημείωσαν: "Πόση αγάπη χρειάζεται να κρύβεις για κάτι τέτοιο;;;φεύγεις δακρυσμενος από τα μαθήματα ζωής και αγάπης ενός ανθρώπου που κοιμάται στο παγκάκι...".

thestival.gr
Διαβάστε περισσότερα »

Φρίκη – Πυροβόλησαν και άλλο σκύλο στην Κρήτη

Όταν η ανθρώπινη βαρβαρότητα δεν έχει όρια και  ξεσπά πάνω σε απροστάτευτα ζώα, τότε το αποτέλεσμα προκαλεί μονάχα φρίκη. Νέο περιστατικό κακοποίησης σκύλου έρχεται στο...
προσκήνιο, αυτή τη φορά στην περιοχή της Τουρλωτής, στη Σητεία.

Ένας άνδρας, κάτοικος της περιοχής, έβγαλε το όπλο του και πυροβόλησε τον σκύλο, τραυματίζοντάς τον θανάσιμα. Το περιστατικό σύμφωνα με πληροφορίες κατήγγειλε πολίτης και ο δράστης αναζητείται για να οδηγηθεί ενώπιον της δικαιοσύνης.

Αδιευκρίνιστα παραμένουν τα αίτια που οδήγησαν τον άνδρα σε αυτή την αποτρόπαια πράξη που προκαλεί φρίκη και οργή στην τοπική κοινωνία. Να σημειωθεί ότι το τελευταίο διάστημα πληθαίνουν περιστατικά άγριας κακοποίησης και θανάτωσης απροστάτευτων ζώων στην Κρήτη.

prismanews.gr
Διαβάστε περισσότερα »

Ψάρι «επιζήσαντας» του τσουνάμι βρέθηκε στις ΗΠΑ δυο χρόνια μετά

Ένα ψάρι που επέζησε από το φονικό τσουνάμι που σάρωσε την Ιαπωνία τον Μάρτιο του 2011 και μεταφέρθηκε στη Δυτική Ακτή των ...
ΗΠΑ μαζί με συντρίμμια, ανακάλυψαν εργαζόμενοι του Τμήματος Αλιείας και Άγριας Ζωής της Ουάσιγκτον.

Το ψάρι ανήκει στο είδος Oplegnathus fasciatus και βρέθηκε ζωντανό σε ένα μικρό σκάφος που ταξίδεψε στον Ειρηνικό Ωκεανό και έφτασε στις ΗΠΑ δυο χρόνια μετά την καταστροφή.

Όπως μεταδίδουν τα ξένα μέσα ενημέρωσης, το ψάρι εντοπίστηκε σε ένα κουτί με δολώματα και κατάφερε να επιβιώσει τρώγοντας θαλάσσιους μικροοργανισμούς.

Το ψάρι – ήρωας εκτίθεται πλέον σε ενυδρείο του Όρεγκον, όπου σπεύδει πλήθος κόσμου για να το θαυμάσει από κοντά.

news.pathfinder.gr
Διαβάστε περισσότερα »