Σάββατο 18 Μαΐου 2013

ΡΟΔΟΣ: Ανήλικοι αθίγγανοι έπνιγαν σκυλιά στο Καρνάγιο σήμερα το μεσημέρι – Φωτογραφίες

IMG_0617

Σήμερα το μεσημέρι γύρω στη 13.00 ανήλικοι αθίγγανοι έπνιγαν σκυλιά στη θάλασσα  στο καρνάγιο. Μάρτυρες που είδαν το συμβάν ειδοποίησαν την δημοτική αστυνομία, της οποίας άνδρες έφθασαν άμεσα στο σημείο.
Μετά ειδοποιήθηκε και το λιμεναρχείο Ρόδου, αλλά μέσα στα επόμενα 45 λεπτά δε φάνηκε κανείς στο σημείο. Οι ανήλικοι έπνιγαν με σκοινιά τα σκυλιά από τη στεριά μέσα στη θάλασσα και όταν αντιλήφθηκαν ότι ειδοποιήθηκε η αστυνομία έγιναν άφαντοι.
Ένα μικρό σκυλάκι  τους ξέφυγε από το σκοινί και έπεσε μέσα στη θάλασσα. Στη φωτογραφία που είναι τραβηγμένη από το συμβάν μπορείτε να δείτε που μπήκε το σκυλάκι για να γλυτώσει.   Κάποιος Άγγλος που βρέθηκε στην περιοχή βούτηξε και έβγαλε έξω το τρομαγμένο ζώο.
Στο σημείο βρέθηκε και μια δικηγόρος που υποστηρίζει  τη φιλοζωική οργάνωση και με τη συνεργασία της με τη δημοτική αστυνομία, θα παραλάμβανε το σκυλάκι η Φιλοζωική.
Το γεγονός έρχεται να στηρίζει χθεσινό δημοσίευμα του rodosreport για την επαιτεία και τα κουτάβια (διαβάστε εδώ ) και το πως τα κακομεταχειρίζονται. Αυτή τη φορά υπήρξαν μάρτυρες και σταμάτησαν την απάνθρωπη δράση των ανήλικων αθίγγανων. Αναλογιστείτε πόσα παρόμοια περιστατικά έχουν συμβεί.
Επιτέλους πότε θα παρέμβουν οι εισαγγελικές αρχές;


Πηγή: ΡΟΔΟΣ: Ανήλικοι αθίγγανοι έπνιγαν σκυλιά στο Καρνάγιο σήμερα το μεσημέρι – Φωτογραφίες | rodosreport.gr - Ενημέρωση για την Ρόδο και όχι μόνο. Θα παραμείνεις απλός αναγνώστης; 
Follow us: Rodosreport on Facebook
Διαβάστε περισσότερα »

Ο παπαγάλος που «τα δίνει όλα» στους ρυθμούς του Gangnam Style!

Δεν του αρέσει απλά, τρελαίνεται όταν ακούει το Gangnam Style! Αυτός ο λευκός παπαγάλος με εξαιρετικά ρυθμικές κινήσεις λικνίζεται και πεταρίζει τα φτερά του στο hit της εποχής!

Δείτε το αστείο βίντεο!

star.gr
Διαβάστε περισσότερα »

Τα χέρια που βοηθάνε είναι ιερότερα από τα στόματα που προσεύχονται»Ένα Video για τα αδέσποτα

154420_10151276843121382_1027161534_n

Κράτησα αυτή την φράση απο το Video του συντοπίτη μας Αναστάση που περικλείει όλα όσα θα έπρεπε να κάνουμε για να βοηθήσουμε οχι μόνο τα αδέσποτα ζώα αλλά και όποιον άλλο έχει ανάγκη .
Με προσευχές , στην καλύτερη περίπτωση γιατί υπάρχει και η αδιαφορία έτσι δεν λύνεται το πρόβλημα , όσο κλείνουμε τα μάτια και λέμε δεν είναι δική μας ευθύνη η φοβόμαστε να πάρουμε πρωτοβουλία διαιωνίζουμε ένα πρόβλημα ενώ μπορούμε να γίνουμε χρήσιμοι σε αυτά τα πλάσματα και είναι σίγουρο πως αυτά θα το εκτιμήσουν!

 rodosreport.gr 
Διαβάστε περισσότερα »

Μια γάτα που λατρεύει... το παγωτό χωνάκι! [video]

​Ένα αστείο πήγε να κάνει ο ιδιοκτήτης της για να δει τις αντιδράσεις της γάτας του στη γεύση του παγωτού! Μα είναι δυνατόν να μην της άρεσε το παγωτό;
Κόλλησε το γατί με το παγωτό και δεν το άφηνε από τα χέρια της!

Δείτε το βίντεο!

star.gr

Διαβάστε περισσότερα »

Πασχαλίτσα – εισβολέας εξοντώνει τα υπόλοιπα έντομα με βιολογικό όπλο

Διαβάστε περισσότερα »

Υπέροχα… μοβ καβούρια!


Τέσσερα νέα είδη μοβ καβουριών ανακαλύφθηκαν στις Φιλιππίνες, και πιο συγκεκριμένα στο νησί Palawan, σύμφωνα με μια μελέτη που δημοσιεύθηκε στο έγκριτο περιοδικό Ζωολογίας «Raffles», τα οποία, μάλιστα, είναι ενδημικά, δηλαδή δεν ζουν πουθενά αλλού.

perierga.gr - Υπέροχα... μοβ καβούρια!
Γιατί μοβ; «Είναι γνωστό ότι τα καβούρια μπορούν να διακρίνουν τα χρώματα», δήλωσε ο συγγραφέας της μελέτης Δρ Hendrik Freitag. «Ως εκ τούτου, φαίνεται πιθανόν ότι ο χρωματισμός αυτός έχει μια συγκεκριμένη λειτουργία απόλυτα σχετική με τη λειτουργία του ζευγαρώματος», συμπληρώνει.
perierga.gr - Υπέροχα... μοβ καβούρια!
Το Insulamon palawanense, όπως ονομάζεται το ένα από τα νέα είδη των μοβ καβουριών, ζει σε ποτάμια και ρέματα αλλά και στο έδαφος του ομώνυμου νησιού, το οποίο συνδυάζει δύο από τους σημαντικότερους βιοτόπους στον κόσμο.
perierga.gr - Υπέροχα... μοβ καβούρια!
«Οι κίνδυνοι από τις εξορύξεις στο εν λόγω νησί είναι μεγάλοι και τα καρκινοειδή αυτά χρειάζονται την προστασία μας. Ακόμη και πολύ μικρές αλλαγές στο περιβάλλον μπορούν να οδηγήσουν σε πλήρη εξαφάνισή τους», επισήμανε ο Δρ Hendrik Freitag.
perierga.gr - Υπέροχα... μοβ καβούρια!
Πέρα από την επιστημονική αξία πάντως, οι σπάνιες αυτές ποικιλίες μοβ καβουριών συμπληρώνουν κατά έναν τρόπο τη μοναδικότητα της φύσης, αποδεικνύοντας επιπλέον το μεγαλείο της!
perierga.gr - Υπέροχα... μοβ καβούρια!
perierga.gr
Διαβάστε περισσότερα »

Τρελό γέλιο: Σκύλος κάνει... aerobic! [video]

Ο ιδιοκτήτης αυτού του τετραπόδου μπορεί να νιώθει μεγάλη υπερηφάνεια για το κατοικίδιο του.  Ο Jesse δεν είναι ένας οποιοσδήποτε σκύλος! Είναι ο πιο δραστήριος σκύλος που έχουμε γνωρίζει! Καθημερινά ξυπνάει, βάζει μουσική και αρχίζει το…
aerobic! Ναι, καλά διαβάσατε!

Αν δεν κάνει γυμναστική μια μέρα δεν πάει καλά η ημέρα του!

Μην χάσετε το βίντεο…

star.gr
Διαβάστε περισσότερα »

Αδέσποτοι σκύλοι έσωσαν τουρίστα από πνιγμό στην Ιταλία!

dogs

Σε τρεις αδέσποτους σκύλους χρωστά τη ζωή του Γερμανός τουρίστας που κινδύνευσε με πνιγμό ενώ έκανε kitesurfing στον κόλπο του Σαν Λορέντζο στο Βιέστε της ιταλικής Φότζα. Όταν άκουσαν την κραυγή του δύο τετράποδοι άρχισαν να γαβγίζουν δυνατά για να προσελκύσουν την προσοχή των περαστικών και ο τρίτος βούτηξε στο νερό προσπαθώντας να φτάσει τον σέρφερ.
Για τη θεόσταλτη παρέμβαση των τριών σκύλων μιλά σε ανακοίνωσή της η Enpa, η ιταλική εθνική ένωση για την προστασία των ζώων.
«Ακούγοντας τις φωνές του ανθρώπου οι σκύλοι άρχισαν να γαβγίζουν χωρίς διακοπή προσελκύοντας την προσοχή των περαστικών και ένας από αυτούς ρίχτηκε στο νερό προσπαθώντας να φτάσει τον άτυχο σέρφερ» αναφέρει η Enpa.
«Όλα τα σκυλιά, όχι μόνο εκείνα που εκπαιδεύονται στην έρευνα και τη διάσωση αγνοουμένων, αλλά και τα αδέσποτα, είναι σε θέση να εκτελέσουν απίστευτες πράξεις αυταπάρνησης και να επιδείξουν μια ανιδιοτέλεια που δεν συναντάται συχνά μεταξύ των ανθρώπων» τονίζει η Enpa σχολιάζοντας το περιστατικό.
«Εκείνος που δείχνει ενοχλημένος από την παρουσία τους ή τους μεταχειρίζεται ως πρόβλημα, δεν πρέπει ποτέ να ξεχνά ότι κάθε αδέσποτος σκύλος μπορεί να κρύβει μέσα του έναν ήρωα» τονίζει η οργάνωση, όπως αναφέρει στην ηλεκτρονική της πύλη η ιταλική εφημερίδα La Stampa.
πηγή: in.gr

Διαβάστε περισσότερα »