Δευτέρα 10 Σεπτεμβρίου 2012

Ντεφιλέ για σκύλους στη Νέα Υόρκη


Τους έβαψαν το τρίχωμα και τους στόλισαν με στρας

Ποιος είπε ότι τα καλλιστεία είναι μόνο για τους ανθρώπους; Απ’ ό, τι φαίνεται είναι και για τα ζώα, καθώς δεκάδες κατοικίδια ή μάλλον τα αφεντικά τους προσπάθησαν να τραβήξουν μέσω αυτών, έστω και για λίγα λεπτά, πάνω τους τα φώτα που θα συγκέντρωναν σε μια πασαρέλα τα πιο καλίγραμμα μοντέλα. 

Έντυσαν λοιπόν από τσιουάουα μέχρι τερριέ με αθλητικά ρούχα, γουνάκια, μπέρτες ακόμη και με καπέλα με στρας και τα έβαλαν να περπατήσουν σε πασαρέλα της Νέας Υόρκης στο πλαίσιο διαγωνισμού. 

Μεταξύ των σκύλων βέβαια πολλοί από τους οποίους είχαν και βαμμένο τρίχωμα, τις εντυπώσεις έκλεψε μια γάτα με ροζ τούλι αλλά και ένα λουλούδι στο κεφάλι.

Πάλι καλά που οι ιδιοκτήτες τους δεν τα έβαλαν να φορέσουν και τακούνια...















newsbeast
Διαβάστε περισσότερα »

Σε κατάσταση hangover


Γιατί γατί;



















Διαβάστε περισσότερα »

Dancing with... animals


Αστέρια της πανίδας




























Διαβάστε περισσότερα »

Παιχνίδι για τις μικρές τίγρεις

Φωτογραφίες από ζωολογικό κήπο της Τσεχίας

Όταν γεννήθηκαν, την 1η Ιουλίου, γέμισαν χαρά τους υπεύθυνους του ζωολογικού κήπου της Liberec στην Τσεχία. Οι τρεις σπάνιες λευκές ινδικές τίγρεις αναπτύσσονται καλά, χαρίζοντας νέα χαμόγελα στο προσωπικό του κήπου. 

Τα τιγράκια φωτογραφήθηκαν ενώ, τι άλλο, παίζουν, υπό το άγρυπνο βλέμμα της μαμάς. 

Δείτε τις φωτογραφίες








Διαβάστε περισσότερα »

Κολυμπώντας με τα δελφίνια

Η 26χρονη καταδύτρια έχει αναπτύξει ιδιαίτερο δεσμό μαζί τους

Είναι γνωστό ότι τα δελφίνια μπορούν να «επικοινωνήσουν» με τους ανθρώπους όμως βλέποντας κανείς τις παρακάτω φωτογραφίες δε μπορεί παρά να νιώσει δέος και θαυμασμό και ίσως… λίγη ζήλεια που δεν βρίσκεται στη θέση της Leina Sato!

Η 26χρονη λάτρης της ελεύθερης κατάδυσης κολυμπά μαζί τους τα τελευταία οκτώ χρόνια και έχει αναπτύξει έναν πολύ ιδιαίτερο δεσμό μαζί τους.

Παίζουν παιχνίδια, κυνηγούν ο ένας τον άλλον στον βυθό, «χορεύουν» μαζί.

Η ίδια ξεκίνησε θέλοντας να γίνει θαλάσσια βιολόγος αλλά κατέληξε να έχει τη δική της εταιρεία ναύλωσης σκαφών. Αυτό της επέτρεπε να βουτά σχεδόν καθημερινά στα νερά της Χαβάης, μοιράζοντας το πάθος της και την αγάπη της για το συγκεκριμένο επάγγελμα και με άλλους.

Η ίδια γεννήθηκε στο Τόκιο, στην πορεία μετακόμισε με την οικογένειά της στη Γαλλία και στη συνέχεια στη Χαβάη όταν ήταν μόλις 15 χρονών.

Τις παρακάτω φωτογραφίες τράβηξε ο Bo Pardau!
















newsbeast

Διαβάστε περισσότερα »

Μια διαφορετική ιστορία «φιλίας» (συγκλονιστικό βίντεο)


Μαγευτικό ταξίδι στα πέρατα του ωκεανού


Διαβάστε περισσότερα »

Κρέμασαν σκύλο στο Πόρτο Χέλι

ΠΡΟΣΟΧΗ: Σκληρή εικόνα

Σοκ προκάλεσε σε κατοίκους και μέλη φιλοζωικών οργανώσεων ένα αποτρόπαιο έγκλημα αποκαλύφθηκε στο Πόρτο Χέλι μερικά μέτρα μακριά από την παραλία. Άγνωστοι δράστες - κτήνη βασάνισαν και κρέμασαν ένα σκύλο με αλυσίδα από δέντρο. 

Οι φιλοζωικοί σύλλογοι της περιοχής με ανακοίνωσή τους για το φρικιαστικό έγκλημα αναφέρουν: «Τόσο η FASE όσο και η GAF πρόκειται να λάβουν όλα τα αναγκαία νομικά μέτρα εναντίον αυτής της φρικτής πράξης. Έχουμε ήδη μιλήσει με την αστυνομία και έχουμε καταθέσει αναφορά. Είμαστε στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσουμε ότι στην αστυνομία ήταν πολύ πρόθυμοι να βοηθήσουν. Έχουν πάρει την υπόθεση στα σοβαρά και πρόκειται να τη διερευνήσουν. Πρόκειται για ένα βάρβαρο έγκλημα το οποίο δεν πρόκειται να δεχθούμε και που παίρνουμε πολύ σοβαρά».

newsbeast
Διαβάστε περισσότερα »