Παρασκευή 28 Δεκεμβρίου 2012

Αξίζει να το δεις


Αξίζει να το δεις

Μια ματιά και... άλλη διάθεση

Διαβάστε περισσότερα »

«Ντου» στα δώρα


Γιατί τα Χριστούγεννα είναι για όλους

Στην Αμερική το έθιμο των Χριστουγέννων επιβάλλει το πρωί να ανοίγονται όλα τα δώρα. Από αυτή τη παράδοση δε θα μπορούσαν να λείπουν και οι τετράποδοι φίλοι του ανθρώπου. 

Δείτε πώς άνοιξαν και αυτά τα δώρα τους. 





Διαβάστε περισσότερα »

Τρυφεροί εναγκαλισμοί με… πύθωνες



Γούστα είναι αυτά

Αγκαλιά με μερικούς πύθωνες φωτογραφήθηκε ένας άντρας από τη Μανίλα των Φιλιππίνων, για να γιορτάσει την έλευση του Έτους του Φιδιού.

Ο άντρας επιδόθηκε σε… τρυφερούς εναγκαλισμούς με τα φίδια, ανάμεσα στα οποία και ένας τεράστιος αλμπίνος πύθωνας Βιρμανίας.

Οι πύθωνες Βιρμανίας είναι από τα μεγαλύτερα φίδια της Γης, και μπορεί να φτάσουν σε μήκος τα εφτά μέτρα. Το βάρος τους μπορεί να ξεπεράσει τα 90 κιλά, ενώ η περίμετρός τους φτάνει σε μέγεθος ένα τηλεφωνικό στύλο!



tromaktiko
Διαβάστε περισσότερα »

Διαμαρτυρία αναγνώστη για φυλακισμένο κυνηγόσκυλο σε τρέιλερ

Έπεσε στην αντίληψη μου από φιλοζωικό σωματείο της Θεσσαλονίκης. Έχει γίνει...
και επίσημη καταγγελία στο τοπικό αστυνομικό τμήμα.

Συνταξιούχος εκπαιδευτικός (πρώην γυμνασιάρχης λένε οι πληροφορίες) κρατάει όμηρο κυνηγόσκυλο, περιορισμένο σε ένα τρέιλορ, όπου και σιτίζεται και κάνει την ανάγκη του.

Επειδή εν έτη 2013 είναι απαράδεκτο να συμβαίνουν αυτά και ιδιαίτερα από "μορφωμένους" ανθρώπους , που κάποτε "εκπαίδευσαν" και τα δικά μας παιδιά, η δημοσίευση του περιστατικού ελπίζω να λειτουργήσει και ως πίεση στον εγκληματία αυτό υπάνθρωπο.

Παρακάτω οι δυο φωτογραφίες από την "έπαυλη" του άμοιρου ζωντανού.

Καλές γιορτές σε όλους.


tromaktiko
Διαβάστε περισσότερα »

Τρία ρακούν βγήκαν από τον υπόνομο


Τα αξιολάτρευτα ζώα παρακολουθούν... την κίνηση στο δρόμο

Δεν είναι το πρώτο πράγμα που περιμένεις να δεις γύρω σου, όταν σταματάς σε ένα κόκκινο φανάρι. Ωστόσο ο μοτοσικλετιστής Anthony Richards είδε τρία αξιολάτρευτα ρακούν να βγάζουν τα κεφάλια τους από έναν υπόνομο στην Καλιφόρνια. 

Σύμφωνα με τη DailyMail, που επικαλείται το κέντρο «Animal Care and Control» του Los Angeles, τα τρία ζωάκια κατευθύνονται σε αστικές περιοχές εξαιτίας της εύκολης πρόσβασης σε φαγητό, νερό και καταφύγιο. 

Ωστόσο, παρόλο που δείχνουν τόσο γλυκά, μπορούν να προκαλέσουν ζημιές σε κτήρια και κάδους, ενώ παράλληλα ενδέχεται να μεταφέρουν παράσιτα. Τα ρακούν συναντώνται συνήθως σε δάση της βόρειας Αμερικής. στη Βόρεια Αμερική.

newsbeast
Διαβάστε περισσότερα »

ΑΠΙΣΤΕΥΤΕΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ










Διαβάστε περισσότερα »