Δευτέρα 8 Απριλίου 2013

Επιτήδειοι πουλούσαν νυφίτσες για σκύλους!


Επιτήδειοι πουλούσαν νυφίτσες για σκύλους!

Απίστευτη απάτη στην Αργεντινή

Δύο φιλόζωοι που πίστευαν ότι αγόρασαν καθαρόαιμα κανίς, μέσω του Internet βρέθηκαν τελικά να είναι κάτοχοι... ενός είδους νυφίτσας! 

Η απίστευτη απάτη αποκαλύφθηκε στην Αργεντινή, όταν ένας άνδρας παρήγγειλε δύο μικρόσωμα κανίς. Όταν παρέλαβε τα «σκυλάκια» και τα πήγε στον κτηνίατρο για εμβολιασμό, διαπιστώθηκε ότι δεν ήταν καθόλου σκύλοι, αλλά νυφίτσες με πλούσια γούνα! 

Οι επιτήδειοι που πούλησαν τα ζώα τους είχαν χορηγήσει στεροειδή για να γίνουν μεγαλύτερα σε μέγεθος και είχαν φροντίσει και... βάψει τη γούνα τους λευκή, για να μοιάζουν με κανίς! 

Θύμα της ίδιας απάτης έπεσε και μία γυναίκα, και πάλι στην Αργεντινή, η οποία βρέθηκε να φροντίζει μία... ντοπαρισμένη νυφίτσα!



NEWSBEAST
Διαβάστε περισσότερα »

Οι κουκουβάγιες που τρυπώνουν στο έδαφος


Mε τα αρπακτικά να κυκλοφορούν ελεύθερα είναι λογικό αυτές οι κουκουβάγιες του είδους Athene cunicularia να κοιτούν τρομαγμένες την κάμερα. Το ξεχωριστό με αυτά τα ζώα με τα μεγάλα μάτια είναι ότι προτιμούν να «τρυπώνουν» στο έδαφος παρά σε δέντρα.
 Προτιμούν τις τρύπες στο χώμα παρά τα δέντρα


Μετά από 20 προσπάθειες μέσα σε έξι μήνες ο φωτογράφος Μακ Στόουν κατάφερε να φωτογραφίσει τις κουκουβάγιες. Όποτε πήγαινε στις τρύπες, οι κουκουβάγιες κρύβονταν. 

Γι αυτό το λόγο ο Στόουν τοποθέτησε την κάμερα μέσα σε ένα κώνο της τροχαίας και τον έβαλε δίπλα στη φωλιά.. Ο φωτογράφος δήλωσε: «Το να φωτογραφίσει κανείς κουκουβάγιες δεν είναι εύκολο γιατί είναι κυρίων νυκτόβια ζώα». 

Ωστόσο οι συγκεκριμένες κουκουβάγιες που τρυπώνουν στο έδαφος είναι περισσότερο ενεργές τη μέρα και κινούνται σε μικρές περιοχές. Τα ζώα συναντώνται συνήθως σε περιοχές στις ΗΠΑ, ενώ οι συγκεκριμένες φωτογραφίες τραβήχτηκαν στη Φλόριντα. 









newsbeast
Διαβάστε περισσότερα »

Ένας ζωολογικός κήπος μόνο για τους τολμηρούς...

Ο ζωολογικός κήπος Lujan Zoo στην Αργεντινή είναι εξαιρετικά δημοφιλής και ειδικά σ’αυτούς που τους αρέσει να ρισκάρουν και λίγο...

Ο λόγος είναι ότι δεν είναι δύσκολο να έρθουν οι επισκέπτες πολύ κοντά με τα άγρια ζώα… κι όταν λέμε κοντά, εννοούμε πολύ κοντά!

Οι εργαζόμενοι στο ζωολογικό κήπο αλλά και όσοι τολμηροί επισκέπτες το ρισκάρουν, μπορούν να χαϊδέψουν και να ταΐσουν τα λιοντάρια, τις τίγρεις κτλ. , ενώ εκείνα μάλιστα απολαμβάνουν τη συντροφιά των ανθρώπων!​




lefteria.blogspot.gr
Διαβάστε περισσότερα »

Τι τραβάνε τα δόλια


Ζόρια, πολλά ζόρια...
















Διαβάστε περισσότερα »