Κυριακή 2 Σεπτεμβρίου 2012

Σκότωσε γουρουνάκι ρίχνοντάς το στον τοίχο

Γύρισε «λιώμα» στο σπίτι και ξέσπασε τον θυμό του στο κατοικίδιο

Μπροστά στα μάτια των έντρομων παιδιών του σκότωσε άντρας στη Βρετανία το κατοικίδιο τους, ρίχνοντάς το με δύναμη στον τοίχο.

Το περιστατικό εκτυλίχθηκε όταν ο Stephen Briggs επέστρεψε στο σπίτι μεθυσμένος, αφού είχε πιει δεκαέξι κουτάκια μπίρας. Όντας εκτός ελέγχου, ο Stephen πήρε το γουρουνάκι guinea και το εκσφενδόνισε στον τοίχο της αυλής σκοτώνοντάς το. 

Ο πατέρας των τριών παιδιών ηλικίας επτά, δέκα και έντεκα δήλωσε μετανιωμένος για την πράξη του, που, όπως είπε ο εισαγγελέας θα πρέπει να προκάλεσε ψυχικό τραύμα στα παιδιά του. 

Η ποινή που απονεμήθηκε στον Stephen είναι 60 ημέρες φυλάκιση με αναστολή, ενώ είναι υποχρεωμένος να παρακολουθήσει προγράμματα για την καταπολέμηση της ενδοοικογενειακής βίας και προγράμματα απεξάρτησης από το αλκοόλ.
newsbeast

Διαβάστε περισσότερα »

Οι γάτες του ίντερνετ έχουν το δικό τους φεστιβάλ


Κοσμοσυρροή στη Μινεσότα για τα καλύτερα... γατοβίντεο

Παραδεχθείτε το! Έχετε δει τουλάχιστον ένα αστείο βίντεο με γάτες, στο ίντερνετ. Ή βλέπετε συστηματικά αστεία βίντεο με γάτες στο ίντερνετ. Κανένα πρόβλημα! Υπάρχουν εκατομμύρια άνθρωποι σαν εσάς. Για την ακρίβεια, υπάρχουν τόσοι πολλοί, ώστε κάποιοι διέκριναν την ανάγκη για την πραγματοποίηση ενός φεστιβάλ βίντεο μόνο με γάτες! 

Το φεστιβάλ έγινε στη Μινεσότα των ΗΠΑ και οι διοργανωτές δεν ήξεραν πού να βολέψουν τους εκατοντάδες θεατές που συνέρρευσαν. Η δημοτικότητα των γατών ξεπέρασε κάθε προσδοκία. 

Το ίδιο συνέβη και με τις συμμετοχές. Γατόφιλοι από όλο τον κόσμο έσπευσαν να υποβάλουν βίντεο με τα αστεία κατορθώματα των τετράποδων φίλων τους. Περίοπτη θέση ανάμεσα στους συμμετέχοντες είχε ο περίφημος Maru, ο γάτος από την Ιαπωνία που έχει αποκτήσει εκατομμύρια θαυμαστές στο You Tube. 

Οι παρευρισκόμενοι απόλαυσαν τα καλύτερα βίντεο με γάτες που παίζουν, πέφτουν, κάνουν αταξίες, τρομάζουν και επιτίθενται στα ανυποψίαστα αφεντικά τους. 

Οι διοργανωτές τρίβουν τα χέρια τους και ανανεώνουν το ραντεβού για το 2013 με περισσότερα απολαυστικά γατοβίντεο! 



newsbeast
Διαβάστε περισσότερα »

Ο πεινασμένος... ζογκλέρ!

Κάνει το γεύμα, σόου

Διαβάστε περισσότερα »

Έφαγε γάτα και έκανε την ουρά της... μενταγιόν!

Με το στόμα ανοιχτό έμειναν οι αστυνομικοί που έκαναν έρευνα σε κλειστό χώρο όπου είχαν παρεισφρήσει άστεγοι. Ένας από αυτούς προκειμένου να βρει τροφή...
σκότωσε μία γάτα, την έγδαρε και την έφαγε, αφήνοντας στο σημείο τόσο το δέρμα όσο και τα εντόσθια και άλλα απομεινάρια της, μερικά από αυτά μάλιστα σε ψυγειάκι, για κατανάλωση το επόμενο διάστημα.

Αυτό που ήταν πραγματικά απίστευτο, ωστόσο, ήταν το γεγονός ότι ο «δράστης», ένας 25χρονος ονόματι Ράσελ Κρίστοφερ Χόφσταντ, δεν σταμάτησε εκεί, αλλά χρησιμοποίησε άλλα μέρη του ζώου για... καλοπισμό!

Οπως έγινε αντιληπτό όταν συνελήφθη, φορούσε την ουρά της γάτας στο λαιμό του, δεμένη με μέρος των εντόσθιων του ζώου, όπως θα έκανε ένας πρωτόγονος. Οπως είπε ο νεαρός, είχε αποφυλακιστεί πρόσφατα και δεν είχε πού να ζήσει και τίποτε να φάει.

Για να δικαιολογήσει το γεγονός ότι κράτησε το δέρμα, υποστήριξε ότι θα το γέμιζε με κάποιο υλικό και θα το χρησιμοποιούσε σαν... «διάκοσμο σε ένα πάρτι»!

Παραδόξως, ακόμη και για τις ΗΠΑ, ο Χόφσταντ κρίθηκε πνευματικά ικανός να δικαστεί για τα αδικήματα της κακοποίησης του ζώου και της διάρρηξης. Ο δικαστής του Φοίνξ της Αριζόνα του επέβαλε ποινή φυλάκισης δύο ετών και άλλα τέσσερα έτη με αναστολή.

Το μόνο σίγουρο είναι ότι δεν θα διαμαρτύρεται για την ποιότητα του φαγητού...
e-go.gr
Διαβάστε περισσότερα »

Το μικρό πάντα έκλεισε ένα μήνα ζωής

Την πρώτη του επαφή με το φωτογραφικό είχε το πάντα της φωτογραφίας, μετά τον κτηνιατρικό έλεγχο ρουτίνας στον οποίο υποβλήθηκε κλείνοντας ένα μήνα ζωής... στο ζωολογικό κήπο του Σαν Ντιέγκο. Το προσωπικό δεν έχει ακόμα καταφέρει να προσδιορίσει το φύλο του μικρού που γεννήθηκε στις 29 Ιουλίου αλλά έκανε όλες τις μετρήσεις που δείχνουν πως αναπτύσσεται κανονικά.

Το βάρος του έφτασε περίπου το ένα κιλό. Πρόκειται για το έκτο γιγάντιο πάντα που γεννιέται στο ζωολογικό κήπο του Σαν Ντιέγκο, όλα από την ίδια μητέρα.
tromaktiko
Διαβάστε περισσότερα »

Περιστατικό βίας σε κουκουβάγια

Δεν το χωρεί ο νους μου ένα άκακο άγριο πτηνό (κουκουβάγια  ΤΥΤΩ) για τους ανθρώπους να το πυροβολούν, αίσχος.

Η κουκουβάγια βρέθηκε εχθές (01/09/2012) σε αυλή σπιτιού και αμέσως το περιέθαλψα του παρείχαμε της πρώτες βοήθειες και τροφή .

Μετά από επικοινωνία με την ομάδα προστασία αγρίων ζώων ΑΝΙΜΑ το πτηνό θα είναι αύριο στην Αθήνα, με πλοίο της γραμμής.

Θέλω να ευχαριστήσω την πολύτιμη βοήθεια των λιμενικών σε Αγαθονήσι και Πάτμου για την βοήθεια στην μεταφορά και προώθησή.

TROMAKTIKO
Διαβάστε περισσότερα »

ΣΟΚ: Αστυνομικός πυροβόλησε εν ψυχρώ σκύλο άστεγου!

Ένας αστυνομικός πυροβόλησε τον σκύλο – συνοδό ενός άστεγου μόνο και μόνο γιατί ο σκύλος του γάβγισε όταν εκείνος προσπάθησε να τον πλησιάσει.
Πιο συγκεκριμένα, σύμφωνα με αυτόπτη μάρτυρα, όταν η αστυνομία έφτασε επί τόπου, επιχείρησαν να προσεγγίσουν τον πεσμένο άντρα, αλλά το σκυλί του ανθρώπου, η Star, προσπαθούσε να προστατεύσει τον ιδιοκτήτη της από το να του κάνουν κακό. Σύμφωνα με τον μάρτυρα, η Star είχε ήδη γαβγίσει και σε έναν άλλο περαστικό, ο οποίος πλησίασε πολύ κοντά στον ιδιοκτήτη της. Ό αστυνομικός πυροβόλησε το σκύλο, αφήνοντας τους και τους δυο να υποφέρουν στον δρόμο.

Η αστυνομία που είδε το video ανέφερε πως η πράξη του αστυνομικού ήταν δικαιολογημένη. «Το video», δήλωσε η αστυνομία, «δεν αφήνει αμφιβολία ότι οι αστυνομικοί ενήργησαν σωστά».

Η Star βρίσκεται στην Φροντίδα Ζώων & Ελέγχου στη Νέα Υόρκη αλλα σύμφωνα με τους υπεύθυνους του κέντρου δεν θα επιζήσει του τραυματισμού. 

Πηγή: eglimatikotita.gr
Διαβάστε περισσότερα »