Από το πρωί έχουν ξεσηκωθεί οι φιλόζωοι αφού μία μαμά έγραψε ότι ο άντρας της πυροβόλησε τα δύο σκυλιά του πεθερού της επειδή το ένα δάγκωσε το παιδί τους, το οποίο το χτυπούσε προηγούμενως με ένα σκουπόξυλο!
Aν και το θέμα συζήτησης ''post'' έχει διαγραφεί λόγω των αντιδράσεων από τη σελίδα του φόρουμ στο facebook, οι φιλόζωοι μας έστειλαν αντίγραφα της συζήτησης για την οποία ενημερώθηκε ήδη η αστυνομία, ο δικηγόρος κ Πλεύρης και η ΓΑΔΑ. 
Η γυναίκα έγραψε δημόσια ότι ο άντρας της πυροβόλησε και σκότωσε τα δύο σκυλιά και στη συνέχεια στην κριτική των άλλων μελών για τη δολοφονία των ζώων απαντούσε επιθετικά, υπερασπιζόμενη το παιδί της και έλεγε ότι τα ζώα μπορεί να έχουν λύσσα! Παραδέχτηκε ότι τα ζώα είναι ανεμβολίαστα και ότι ζουν ''στο βουνό'' με τα κατσίκια και τα πρόβατα της οικογένειεας!
Παρά τα κρούσματα λύσσας στη χώρα μας, με δεκάδες τσοπανόσκυλα να μην είναι εμβολιασμένα από ανεύθυνους ιδιοκτήτες, κάποιοι συνεχίζουν ακόμα να μην έχουν ιδέα για τα εμβόλια που πρέπει να έχει το ζώο τους.
Αυτό είναι το λιγότερο όμως αφού το άτυχο παιδάκι που είναι καλά στην υγεία του, χτυπούσε με σκουπόξυλο το σκυλί και αντί να μάθουν στο παιδάκι να σέβεται τα ζώα, πυροβόλησαν και τα δύο σκυλιά!!!
Μετά απ όλες αυτές τις επισημάνσεις από τις υπόλοιπες μαμάδες και χρήστες του φόρουμ, η γυναίκα άρχισε να λέει ότι μετανιώνει για το θέμα όμως αυτό δεν είναι αρκετό...
Ο νόμος ορίζει σύλληψη με αυτόφωρη διαδικασία για όσους πυροβολούν (κακοποιούν) ζώα ενώ η δικογραφία θα πρέπει να σχηματιστεί αυτεπάγγελτα.
Μένει πλέον να κινηθεί η αστυνομία και ευχόμαστε πραγματικά όλο αυτό να ήταν μία κακόγουστη πλάκα και να μην έγραφαν από άγνοια έτσι απλά κάποιοι ότι σκότωσαν δύο σκυλιά...
Το περιστατικό αναδεικνύει πόσο απαραίτητη είναι η παιδεία και η ευαισθητοποίηση για τα ζώα από το σχολείο και η ενημέρωση των πολιτών συνεχώς από δήμους, φιλοζωικές κλπ....

Η συζήτηση όπως αντιγράφηκε από τις μαμάδες που έφριξαν διαβάζοντας για τη δολοφονία των ζώων:

Stayros N M
koritsia το απογευμα το παιδακι μου 22 μηνων πηρε ενα ξυλο κ χτυπουσε ενα σκυλακι που εχουμε κ του επιτεθεικε το αλλο σκυλι που ηταν διπλα κ τον γρατζουνισε στο πρωσοπο κ τη μυτη ποιο πολυ φενεται για γρατζουνια οχι για δαγκωμα πηγαμε στο γιατρο κ μασ ειπε οτι αφου δεν εχει συπτωματα λυσσασ το σκυλι τοτε δεν διατρεχουμε κινδυνο για να χρειαστει αντιλυσιακο κ για τον τετανο τον καλυπτει αυτο που εχουμε κανει,εχει καμια παρομοια εμπειρια?