Πέμπτη 13 Δεκεμβρίου 2012

Γορίλας και παπάκι



Γορίλας φροντίζει ένα χαμένο μικρό παπί στο ζωολογικό κήπο του Bristol.

Γορίλας
Διαβάστε περισσότερα »

Εκκεντρικά σπίτια για σκύλους












Διαβάστε περισσότερα »

Really Gigantic Creatures!




- 19 imagenes -


















Διαβάστε περισσότερα »

Πρέβεζα: Δημοτικό τέλος για τη φροντίδα των αδέσποτων

Ο Δήμος της Πρέβεζας απέδειξε έμπρακτα την ευαισθησία του στα αδέσποτα της πόλης, επιβάλλοντας ...Δημοτικό τέλος αδέσποτων ζώων στους δημότες του σύμφωνα με την απόφαση που πήρε στην τελευταία του συνεδρίαση το Δημοτικό Συμβούλιο.Το τέλος που θα ενσωματωθεί στους λογαριασμούς της Δημοτικής Επιχείρησης Ύδρευσης θα ανέρχεται στο ένα ευρώ για να μην επιβαρύνονται σημαντικά τα νοικοκυριά.Με τα έσοδα αυτά ο Δήμος θα μπορεί να φροντίσει τα αδέσποτα που περιφέρονται στους δρόμους της Πρέβεζας.

Διαβάστε περισσότερα »

Περιφέρεια Ηπείρου: Εντατικοποιούνται τα μέτρα επιτήρησης της λύσσας

Την εντατικοποίηση των μέτρων για την πρόληψη κρουσμάτων λύσσας, όπως προβλέπονται από το Πρόγραμμα Επιτήρησης της νόσου, ζητά με έγγραφό του προς τους Δήμους και την...
Κυνηγετική Ομοσπονδία Ηπείρου, ο Περιφερειάρχης κ. Αλέξανδρος Καχριμάνης.

Η εκ νέου υπενθύμιση της υποχρέωσης εφαρμογής των μέτρων προέκυψε μετά από ενημέρωση που υπήρξε από το Υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης για επιβεβαίωση νέου κρούσματος λύσσας σε αλεπού σε περιοχή της Π.Ε. του Κιλκίς.

Παράλληλα το Υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης επεκτείνει τα μέτρα πρόληψης, καθώς ενημερώνει τις αρμόδιες υπηρεσίες ότι επιβάλλεται εμβολιασμός και των παραγωγικών ζώων (αιγοπρόβατα, αγελάδες, άλογα, χοίροι) που πρόκειται να μετακινηθούν ή ζουν ελεύθερα σε ακτίνα 50 χιλιομέτρων γύρω από την εστία εμφάνισης του κρούσματος.

Ο Περιφερειάρχης ζητά από τους Δήμους να λάβουν μέριμνα για την περισυλλογή και τον άμεσο εμβολιασμό των αδέσποτων ζώων, να ενημερώσουν τους κτηνοτρόφους για τον εμβολιασμό των ποιμενικών σκύλων και τις κυνηγετικές οργανώσεις να ενημερώσουν τα μέλη τους για τον εμβολιασμό των κυνηγετικών σκύλων.

epirus-tv-news.blogspot.gr
Διαβάστε περισσότερα »

Ο σκύλος... υπερπαραγωγή


Ο σκύλος... υπερπαραγωγή

Μοναδικά κοστούμια για εντυπωσιακά αποτελέσματα

H Kristin Kittle ξοδεύει μήνες μόνο και μόνο για να δημιουργήσει στολές για τον σκύλο της. 

Για το καλύτερο αποτέλεσμα δημιουργεί και το ανάλογο background που ταιριάζει κάθε φορά με την ενδυματολογική της επιλογή.















newsbeast
Διαβάστε περισσότερα »

Ένα ξεχωριστό κόλπο έμαθαν τα δελφίνια


Τα πανέξυπνα θηλαστικά παίζουν με τις φούσκες τους

Ένα ασυνήθιστο και ταυτόχρονα εντυπωσιακό τους ταλέντο μας δείχνουν τα παιχνιδιάρικα δελφίνια του υποβρύχιου πάρκου Oltremare στην Ιταλία. 

Τα πανέξυπνα και πανέμορφα θηλαστικά περνούν ώρες ολόκληρες φτιάχνοντας και κυνηγώντας τις φούσκες τους.

Τα ρινοδέλφινα χρησιμοποιούν το άνοιγμα που έχουν στο σώμα τους για να φτιάχνουν δαχτυλίδια από αέρα και στη συνέχεια χρησιμοποιούν το ρύγχος τους για να τα «σπάσουν». 

Τις φωτογραφίες τράβηξε ο Ιταλός πρόεδρος του πάρκου Leandro Stanzani, ο οποίος εκπαιδεύει τα θηλαστικά εδώ και πολλά χρόνια. Ο 63χρονος δηλώνει ότι είναι εξαιρετικά έξυπνα ζώα και γι αυτό μπορούν να βρίσκουν από μόνα τους τρόπους να διασκεδάζουν είτε βρίσκονται σε αιχμαλωσία είτε στο φυσικό τους περιβάλλον.





 







newsbeast
Διαβάστε περισσότερα »