Σάββατο 1 Σεπτεμβρίου 2012

Τα τάιζαν τόσο που δε μπορούσαν να περπατήσουν


Εξέφραζαν την αγάπη τους με λιχουδιές για τα σκυλιά τους

Οι ιδιοκτήτες των συμπαθέστατων αυτών dachshunds θα τα «έπνιγαν» στην κυριολεξία με την αγάπη τους! 

Η Maddie και ο Josh έφτασαν να ζυγίζουν 9 και 11 κιλά αντίστοιχα –δύο φορές πάνω από το φυσιολογικό τους βάρος- επειδή οι ηλικιωμένοι ιδιοκτήτες τους τα αγαπούσαν τόσο πολύ που… δε μπορούσαν να σταματήσουν να τα καλομαθαίνουν με λιχουδιές!

Μόνο που τα σκυλάκια «φούσκωσαν» τόσο πολύ που τα πόδια τους δε μπορούσαν να φτάσουν στο έδαφος, με αποτέλεσμα να μην μπορούν να περπατήσουν!

Τα σκυλάκια ανέλαβαν ειδικοί από το φιλοζωικό σωματείο Dog’s Trust προκειμένου να τα βάλουν σε αυστηρή δίαιτα! Μάλιστα, τα μέλη του κέντρου θα τους βρουν και νέους ιδιοκτήτες όταν φτάσουν το στόχο τους και απαλλαγούν από τα περιττά κιλά!





newsbeast
Διαβάστε περισσότερα »

Συγκινητική διάσωση αλόγου στο Radcliffe

Η Πυροσβεστική απεγκλώβισε το άτυχο ζώο

Από σίγουρο θάνατο έσωσαν πυροσβέστες ένα άλογο που εγκλωβίστηκε σε μια τεράστια λακκούβα από λάσπη. 

Ο λαιμός του 27χρονου Jeremy, παγιδεύτηκε στη λάσπη σε φάρμα στο Radcliffe του Greater Manchester στη Βρετανία. 

Ο Jayen Renshaw, ιδιοκτήτης του αλόγου, βρήκε τον Jeremy παγιδευμένο κάποιες ώρες αργότερα και κάλεσε την Πυροσβεστική. Ευτυχώς η ιστορία είχε αίσιο τέλος με την Πυροσβεστική Υπηρεσία να απεγκλωβίζει το άλογο

Το συγκινητικό περιστατικό εκτυλίχθηκε τη Δευτέρα και το άλογο απεγκλωβίστηκε λίγο πριν αφήσει την τελευταία του πνοή στη φάρμα. 

Φανερά συγκινημένη, η γυναίκα του Jayen Renshaw, δήλωσε: «Καθόμουν πίσω, δεν μπορούσα να βλέπω το άλογο να προσπαθήσει να φύγει» και πρόσθεσε ότι ο κτηνίατρος του έδωσε πολλά αντιβιοτικά για να το ηρεμήσει.













newsbeast
Διαβάστε περισσότερα »

Τα αγωνιστικά περιστέρια φεύγουν από τα κλουβιά τους


Φωτογραφίες από αγώνα στην Αγγλία

Το πρωτάθλημα περιστεριών συνεχίζεται στην Αγγλία και τα περιστέρια-αθλητές φτάνουν στη γραμμή τερματισμού στο Birtsmorton.

Βέβαια δεν πρόκειται για κοινά περιστέρια αλλά για «αθλητές» (1.200 στο σύνολο) που εκπαιδεύονται από τον εκτροφέα τους Jeremy Davis για να καλύψουν απόσταση 327 χιλιομέτρων Hexham - Birtsmorton. Σημειώνεται ότι το πρωτοπόρο πουλί συνήθως χρειάζεται 4 με 5 ώρες να καλύψει το ταξίδι.

Το Homing Pigeon World Show πραγματοποιείται εδώ και 40 χρόνια με 4.000 συμμετοχές από όλο τον κόσμο, συμπεριλαμβανομένων των ΗΠΑ και της Κίνας. Το έπαθλο για το νικητή αγγίζει τα 31.000 δολάρια.

Δείτε τις φωτογραφίες από τον αγώνα Alnwick – Yorkshire που πραγματοποιήθηκε τον Απρίλιο…





















newsbeast
Διαβάστε περισσότερα »

Άγνωστοι εξαφανίζουν τα σκυλιά από περιοχές του Ηρακλείου!

της Μαρίας Αντωνάκη
Πολλές οι καταγγελίες για αυτοκίνητα, τα οποία περνούν από περιοχές του Ηρακλείου και μαζεύουν όποιο σκύλο δουν, έχοντας ...
προκαλέσει την οργή όχι μόνο των ζωόφιλων, αλλά και ιδιοκτητών που έχουν χάσει μυστηριωδώς τα σκυλιά τους!

Σύμφωνα με τις καταγγελίες τόσο της προέδρου της Ζωόφιλη Δράσης, όσο και πολιτών, έχουν κάνει κατά καιρούς την εμφάνιση τους αυτοκίνητα, τα οποία μαζεύουν τα σκυλιά, είτε είναι αδέσποτα, είτε δεσποζόμενα.

Έτσι μέσα σε μια νύχτα έχουν εξαφανιστεί τα σκυλιά από την περιοχή του Κοκκίνη Χάνι, αλλά και από τη Φορτέτσα και τις Βασιλειές, με ένα κόκκινο Fiat το οποίο είχε την ένδειξη "Φιλοζωικός" να έχει κάνει την εμφάνιση του στην πρώτη περιοχή και ένα ασημί seat στις άλλες δυο.

Σε επίσκεψή μου στο Βραχόκηπο Ηρακλείου πληροφορήθηκα ότι ένα κόκκινο panda με πινακίδες Αγίου Νικολάου και με τη φίρμα "φιλοζωικός" περισυνέλεξε όλα τα αδέσποτα. Παρακαλώ επειδή πλέον το θέμα είναι πολύ σοβαρό και ουδείς ενδιαφέρεται προφανώς να σταματήσει το παιγνιδάκι των παράνομων περισυλλογών καθώς εξυπηρετεί άπαντες εκτός των ζώων. Σας πληροφορώ ότι όποιος περισυλλέγει εκτός των Δήμων ΕΓΚΛΗΜΑΤΕΙ. Η απάντηση επιτέλους ας σηματοδοτήσει κι ας "χτυπήσει" το καμπανάκι σε κάποιους να καλέσουν εγκαίρως βοήθεια για να προστατευτούν τα ανυπεράσπιστα ζώα", αναφέρει, η κ. Στεφανάκη.

Ο λόγος που αυτά περισυλλέγονται παραμένει άγνωστος. Πολλά ακούγονται, αλλά κανείς δεν ξέρει σίγουρα τι συμβαίνει. Η πιθανότερη εκδοχή είναι ότι αυτά πωλούνται στο εξωτερικό...

Διαβάστε περισσότερα »

Τραυματισμένη caretta-caretta στο Μαλιακό...

Ακόμη μια τραυματισμένη χελώνα caretta-caretta, βρέθηκε στην περιοχή της Αγίας Μαρίνας...

Με τη μέριμνα του λιμεναρχείου Στυλίδας ενημερώθηκε η Υπηρεσία Αλιείας της ΠΕ Φθιώτιδας και η χελώνα μεταφέρθηκε στις εγκαταστάσεις του εργαστηρίου της στη Λαμία, όπου της παρασχέθηκαν οι πρώτες βοήθειες.

Όπως είπε στο LamiaReport, ο προϊστάμενος Αλιείας της ΠΕ Φθιώτιδας κ. Δημήτρης Ρίζος (πάνω φώτο), αύριο το πρωί και με τη μέριμνα της Υπηρεσίας Αλιείας, το ζώο θα μεταφερθεί στις εγκαταστάσεις της ARCHELON στη Γλυφάδα για περίθαλψη.

Η χελώνα έχει καταπιεί αγκίστρι και φέρει βαρύ τραύμα στο κεφάλι από χτύπημα, με κάποιο βαρύ όργανο, μετά τη σύλληψή της σε παραγάδι ψαρά. Η χελώνα είχε μήκος περί τα 45 εκατοστά και βάρος 10 κιλά.
Διαβάστε περισσότερα »

Βαθύπλουτοι μεν, τετράποδοι δε!

Βαθύπλουτοι ιδιοκτήτες άφησαν τεράστιες κληρονομιές στα κατοικίδιά τους, καθιστώντας τα μεγιστάνες του πλούτου. 
Σύμφωνα με το Petplan τα παρακάτω είναι τα πλουσιότερα ζώα στον κόσμο.

Trouble (σκύλος): 8.000.000 ευρώ

Ο Trouble, ένα μαλτέζικο τερριέ, επιβεβαίωσε το όνομά του (μπελάς) όταν το 2007 οι συγγενείς τής Leona Hemsley προσέβαλαν τη διαθήκη της και κατάφεραν να περιορίσουν την περιουσία του κατά 6 εκ. ευρώ. Με τα υπόλοιπα 8 βέβαια ο Trouble συνεχίζει να ζει πολυτελώς στη Νέα Υόρκη

Blackie (γάτα): 10.000.000 ευρώ

Η πλουσιότερη γάτα του πλανήτη. Ο ιδιοκτήτης της, Ben Rea άφησε όλη του την περιουσία στο Blackie και σε ιδρύματα για γάτες.

Gigoo (χήνα): 11.000.000 ευρώ

Ο Miles Blackwell δώρισε στο φτερωτό φίλο του, το Gigoo, 10 εκ. λίρες ένα χρόνο μετά το θάνατο της συζύγου του.

Toby Rimes (σκύλος): 33.000.000 ευρώ

Ο Toby είναι ο τελευταίος απόγονος μιας γενιάς καννίς, η περιουσία των οποίων χρονολογείται από το 1931, όταν η Ella Wendel άφησε στο κατοικίδιό της 15 εκ δολάρια. Με τα χρόνια η περιουσία μεγάλωσε και έφτασε πλέον τα 33 εκ. ευρώ!

Kalu (χιμπατζής): 58.000.000 ευρώ

Ενώ οι υπόλοιποι του είδους του διαβιούν στα δέντρα ο Kalu, που κληρονόμησε την περιουσία της Patricia O'Neill, ζει πολυτελώς στη βίλλα του στο Κέηπ Τάουν.

Gunther IV (σκύλος): 250.000.000 ευρώ

Το πλουσιότερο κατοικίδιο του πλανήτη 0 Gunther IV κληρονόμησε την τεράστι περιουσία του από την κόμισσα Karlotta Libenstein. Είναι ένας μεγιαστάνας του real estate καθώς είναι ιδιοκτήτης αρκετών κατοικιών, μεταξύ των οποίων η έπαυλη της Μαντόνα στο Μαϊάμι. Διαθέτει τον προσωπικό του μπάτλερ ενώ το γέυμα του περιλαμβάνει μεταξύ άλλων και χαβιάρι!
dailynews24.gr
Διαβάστε περισσότερα »

Η Eva Mendes και ο σκύλος της...

Η Eva Mendes δεν κρύβει την αγάπη που τρέφει για τα σκυλιά.
Ο φωτογραφικός φακός «απαθανάτισε» τη... διάσημη ηθοποιό την ώρα που έβγαζε βόλτα τον «George», τον πολυαγαπημένο σκύλο του συντρόφου της, Ryan Gosling.

Όπως ήταν φυσικό, η παρουσία της στους δρόμους του Λος Άντζελες δεν πέρασε απαρατήρητη.
tromaktiko
Διαβάστε περισσότερα »