Πέμπτη 26 Ιουλίου 2012

Ναυαγοσώστης σκύλος... [video]

Δείτε το βίντεο...


Διαβάστε περισσότερα »

ΣΟΚ! Δείτε σκύλους έτοιμους για σφαγή


Σοκ προκαλούν οι φωτογραφίες που δέιχνουν 505 σκυλιά στοιβαγμένα σε μια καρότσα ενός φορτηγού με προορισμό το σφαγείο... 
...και μετά την κρεαταγορά σκυλίσιου κρέατος της Κίνας. 

Αυτή την εικόνα αντιμετώπισαν είκοσι περίπου ακτιβιστές, μέλη φιλοζωικών οργανώσεων, που προσπάθησαν να σταματήσουν το φορτηγό που κινούνταν στον αυτοκινητόδρομο της επαρχίας Yunnan μεταξύ των πόλεων Fumin για Kunming

Τα σκυλιά είχαν στοιβαχθεί σε 156 μικρά κλουβιά χωρίς νερό και τροφή. Μάλιστα σύμφωνα με τους ακτιβιστές αρκετά από αυτά είχαν ήδη ψοφήσει εξαιτίας της έλλειψης νερού και της υπερβολικής ζέστης.

Στην Κίνα το κρέας σκύλου συνιστάται και από τους γιατρούς καθώς είναι υψηλό σε πρωτεΐνες και λίπος και βοηθάει στη καλή λειτουργία των νεφρών, στην τόνωση αλλά και είναι και αφροδισιακό για τους άντρες.

Πηγή: newsbomb.gr
Διαβάστε περισσότερα »

Ένα δελφίνι που χάνει το μικρό της [video]

Ένα πραγματικά λυπητερό θέαμα αντίκρισαν τυχαία τουρίστες ανοιχτά τις Κίνας. Στο βίντεο βλέπουμε την μητέρα του νεαρού δελφινιού που έχει πεθάνει να το κουβαλάει στην πλάτη τις για πάνω από...
2-3 μέρες όπως υποστηρίζει ένας ψαράς ο Mr.σου. Η μητέρα επιδεικνύοντας την μητρική τις αγάπη και αφοσίωση για το μικρό τις φαίνεται να το κουβαλούσε μέρα νύχτα επιδεικνύοντας το πένθος τις σε αυτό το περίεργο τελετουργικό,Τα δελφίνια χαρακτηρίζονται από την υψηλή τους ευφυΐα και ένα από τα πιο έξυπνα θηλαστικά στο κόσμο μας,όπως και οι άνθρωποι με τις κηδείες έτσι και τα ζώα αρκετές φορες εκφράζουν το πένθος τους για το χαμό του αγαπημένου τους προσώπου δίνοντας μας να καταλάβουμε ότι και τα ζώα έχουνε συναισθήματα. Δείτε το βίντεο που κατέγραψαν οι τουρίστες.


Διαβάστε περισσότερα »

Υπάρχει πολύ αγάπη μεταξύ σκύλου και γάτας!


Μπορεί πολλοί ανθρώποι να λένε ότι ο σκύλος με την γάτα μεταξύ τους να έχουν μια αιώνια κόντρα, αλλά πολλές φορές αυτό διαψεύδεται. 
Όπως και στο παρακάτω βίντεο, όπου το ένα κατοικίδιο βοηθάει το άλλο να μπει στο σπίτι με τον πιο απίστευτο τρόπο. Ο σκύλος άμα το θέλει είναι ο καλύτερος φίλος και για αυτήν την γατούλα έκανε κάτι αξιαγάπητο που είναι άξιο αναφοράς. Και αξίζει να το δείτε. 
Dim lights Embed 
sarotiko
Διαβάστε περισσότερα »

Η γυναίκα που μαγεύει καρχαρίες. Βίντεο


Η γυναίκα που μαγεύει καρχαρίες. Βίντεο
Φαινόμενο θα μπορούσε να χαρακτηριστεί η Cristina Zenato, καθώς έχει την ικανότητα ικανότητα να μαγεύει τους ανθρώπους που την παρακολουθούν να υπνωτίζει τους καρχαρίες.

Είναι από τους λίγους ανθρώπους στον κόσμο που περνάει τον περισσότερο χρόνο της μέσα στο νερό!
Πως να μην νιώσεις δέος όταν δεις αυτά που κάνει στον βυθό της θάλασσας παρέα με τους καρχαρίες.
Οι καρχαρίες τρώνε από τα χέρια της και κάθονται να τους χαϊδέψει ώσπου ακινητοποιούνται ή πέφτουν σε έκσταση πριν καλά καλά το καταλάβουν!

Η Ιταλίδα Cristina, ζει τον περισσότερο καιρό στις Μπαχάμες και είναι ο επικεφαλής δύτης της Underwater Explorers Society, ευρύτερα γνωστής και ως UNEXSO.




Zougla.gr

Διαβάστε περισσότερα »

Επιχείρηση «γιγάντιο καλαμάρι» στον Ειρηνικό

Εικάζεται ότι το είδος έχει τα μεγαλύτερα μάτια στο ζωικό βασίλειο

Ο εντοπισμός και η μαγνητοσκόπηση του μυθικού γιγάντιου καλαμαριού Architeuthis dux είναι ο στόχος της αποστολής ερευνητικής ομάδας που θα πλεύσει στα νησιά Ογκασαβάρα, 880 χιλιόμετρα νότια της πρωτεύουσας της Ιαπωνίας, Τόκιο.

Το γιγάντιο καλαμάρι δεν έχει εντοπιστεί ποτέ στο περιβάλλον όπου ενδημεί παρά μόνο νεκρό ή λίγο πριν εκπνεύσει, ξεβρασμένο σε κάποια ακτή.

Τα θηλυκά μέλη του είδους φτάνουν σε μήκος τα 14 μέτρα και σε βάρος τα 270 κιλά, ενώ τα αρσενικά έχουν το μισό μέγεθος.

Οι ερευνητές έχουν σκοπό την αποκάλυψη της ζωής και των συνηθειών του καλαμαριού, το οποίο επί της ουσίας παραμένει ένα άγνωστο ζωικό είδος.

Αιτία για αυτό είναι το γεγονός ότι το Architeuthis dux προτιμά βάθη από 120 μέτρα έως 1600 μέτρα, πολύ μεγαλύτερα από αυτά που «επισκέπτονται» οι κοινοί δύτες.

Η ομάδα αποτελείται από την Υπηρεσία Θαλάσσιας και Χερσαίας Επιστήμης και Τεχνολογίας της Ιαπωνίας (JAMSTEC), το Discovery Channel και το ιαπωνικό τηλεοπτικό δίκτυο NHK και θα αποπλεύσει με το μήκους 56 μέτρων σκάφος Alucia.

Το Alucia φέρει τρία βαθυσκάφη, το ένα εκ των οποίων μπορεί να φτάσει σε βάθος 1000 μέτρων με πλήρωμα έναν οδηγό και δύο επιβάτες.

Το γιγάντιο καλαμάρι εικάζεται ότι έχει τα μεγαλύτερα μάτια στο ζωικό βασίλειο, μεγέθους μπάλας του μπάσκετ και ορατότητα ακόμη και σε βάθος που δεν φθάνουν οι ακτίνες του ήλιου.

Φέρει οκτώ πλοκάμια και δύο μεγαλύτερα, τα οποία χρησιμοποιεί κυρίως για να συλλέγει την τροφή του, ενώ το στόμα του είναι εφοδιασμένο με ένα μυτερό ράμφος, όπως ακριβώς και στον μικρόσωμο συγγενή του.

Μέχρι στιγμής γνωρίζουμε ελάχιστα τόσο για τον τρόπο που βρίσκει την τροφή του, αλλά και για τις διατροφικές και αναπαραγωγικές του συνήθειες.

Πηγή: econews.gr
Διαβάστε περισσότερα »

Κάποιος δεν είχε κέφια


Και δε θέλει και πολλά...


Διαβάστε περισσότερα »

Ρεσιτάλ από γυμναστικές επιδείξεις...


Θα χτυπούσε χρυσό στους Ολυμπιακούς

Διαβάστε περισσότερα »

Ο E.T. έγινε 30 χρονών

Ο θαλάσσιος ελέφαντας γιόρτασε τα γενέθλιά του

Σε όλους αρέσει να διασκεδάζουν την ημέρα των γενεθλίων τους. Και φυσικά αυτό ισχύει και για τον θαλάσσιο ελέφαντα που ακούει στο όνομα E.T. ο οποίος έγινε 30 χρονών… και είπε να το γιορτάσει με λίγο τραγούδι!

Εκτελώντας υπάκουα τις εντολές του εκπαιδευτή του στο ενυδρείο Point Defiance Zoo & Aquarium στην Tacoma της Ουάσινγκτον ο E.T. έδειξε στο κοινό το ταλέντο που έχει στις φωνητικές του χορδές!

Ο Ε.Τ. είχε βρεθεί το 1982 στην Αλάσκα από εργαζομένους σε πετρελαϊκή εταιρεία. Ήταν ορφανός και κόντευε να πεθάνει από την πείνα. Από τότε ζει στον ενυδρείο και πλέον έχει φτάσει να ζυγίζει 1.542 κιλά.



newsbeast

Διαβάστε περισσότερα »

Κάποιος παραγέμισε τα μάγουλά του

Χάμστερ μεταφέρει τροφή στη φωλιά του

Αυτό το χάμστερ μάλλον έφαγε παραπάνω απ’ όσο αντέχει… το στόμα του! 

Το συμπαθές τρωκτικό στην πραγματικότητα μεταφέρει την τροφή του στο παραγεμισμένο στόμα του. Δεν είναι συνηθισμένο να βλέπει κανείς χάμστερ σε άγρια κατάσταση, ενώ το είδος αυτό θεωρείται ότι βρίσκεται σε κίνδυνο εξαφάνισης σε πολλές χώρες. Αυτό οφείλεται στο γεγονός ότι θεωρείται «απειλή» για τα χωράφια ενώ πολλοί τα αιχμαλωτίζουν για τη γούνα τους.

Μπορούν να μεταφέρουν μέχρι και 30 γραμμάρια τροφής στο στόμα τους, ενώ όταν κολυμπούν μπορούν να «αποθηκεύσουν» αέρα.

Φτάνουν τα 30 εκατοστά σε μήκος και είναι μεγαλύτερα από τα κατοικίδια χάμστερ.









Διαβάστε περισσότερα »

Άνθρωπος και φύση, μία αρμονική συνάντηση

Οι πιο απίθανες φωτογραφίες του 2012

Ασύλληπτες εικόνες, ακαταμάχητες θάλασσες, ηλιακά φαινόμενα, φάλαινες που κοιμούνται και «ματιές» από το διάστημα, οι φωτογραφίες που ακολουθούν θα σας αφήσουν με το στόμα ανοιχτό. 

Η αρμονική «συνάντηση» του ανθρώπου με τη φύση αποτυπώθηκε στο φακό συνθέτοντας εικόνες που αιχμαλωτίζουν το βλέμμα.

Τη συλλογή συνέθεσε ένας χρήστης του Reddit επιλέγοντας 48 πολύ ξεχωριστές φωτογραφίες του 2012.

Δείτε μερικές από αυτές

























newsbeast
Διαβάστε περισσότερα »

Ο πιο γλυκός καβγάς

Αρπακτικά από κούνια


Διαβάστε περισσότερα »

Αρκούδα μπήκε σε εμπορικό κέντρο

Ασυνείδητοι νεαροί την κυνηγούσαν με το αμάξι τους

Αρκούδα εισέβαλε το Σάββατο σε εμπορικό κέντρο στο Πίτσμπουργκ της Πενσυλβάνια, σπέρνοντας τον πανικό.

Η θηλυκή αρκούδα, μόλις ενός έτους, εθεάθη για πρώτη φορά στο πάρκινγκ του εμπορικού κέντρου, όπου έτρεχε για να γλιτώσει από ασυνείδητους νεαρούς που την κυνηγούσαν με το αμάξι τους.

Φοβισμένη η αρκούδα κατευθύνθηκε προς το εμπορικό και μπήκε από τις αυτόματες πόρτες σε ένα κατάστημα.

Το εμπορικό εκκενώθηκε και αξιωματούχοι της υπηρεσίας για την άγρια ζωή κατάφεραν να αναισθητοποιήσουν το ζώο με ηρεμιστικά.

Η αρκούδα φορούσε κολάρο εντοπισμού, ωστόσο ακόμα κανείς δεν ξέρει από πού προήλθε.



Πηγή: econews.gr

Διαβάστε περισσότερα »