Σάββατο 15 Σεπτεμβρίου 2012

Ο σκύλος που δεν σηκώνει μαγκιές! [Video]

Ο οδηγός αυτού του αυτοκινήτου, βλέπει μπροστά από το όχημα του κάποια σκυλιά, έτσι αποφασίζει πως για να τα διώξει, το πιο σωστό που έχει να κάνει, είναι να κορνάρει!
Τότε όμως κάνει μεγάλο λάθος, καθώς τα βάζει με τον λάθος σκύλο! Γιατί αυτός δεν σηκώνει πολλά πολλά και ανταποδίδει... Δείτε το πως στο βίντεο που ακολουθεί!
Διαβάστε περισσότερα »

Ασύλληπτο: 50χρονος βίασε πάπια

Η είδηση που κάνει το γύρο του κόσμου, έληξε με επιβεβαίωση: οι γιατροί του πανεπιστημίου Uludag της Προύσας, όπου διεκομίσθη το άτυχο ζώο, παρέδωσαν αργά το βράδυ της Παρασκευής, την έκθεσή τους στην αστυνομία...
με την οποία επιβεβαίωσαν τον βιασμό της πάπιας από τον 50χρονο Τούρκο, ο οποίος αρνήθηκε αρχικά τις κατηγορίες των γονιών της γυναίκας του.
Τον 50χρονο περιμένει, σύμφωνα με τα ΜΜΕ της Προύσας, φυλάκιση 6 μηνών, για κακοποίηση ζώου, ενώ επανέρχεται το θέμα της αυστηροποίησης του σχετικού νομοθετικού πλαισίου.
tromaktiko
Διαβάστε περισσότερα »

Λίστα αγάπης για τον ετοιμοθάνατο σκύλο που του έσωσε τη ζωή [video]

Η γλυκιά ιστορία ενός παιδιού και του σκύλου-φύλακα που του απομένουν λίγες εβδομάδες ζωής. Η λίστα που συγκίνησε όλο τον κόσμο. Ο 11χρονος Cole Hein είχε συνδέσει άρρηκτα τη ζωή του με τον αγαπημένο του σκύλο Bingo, ο οποίος έμαθε να τον προστατεύει από μία σπάνια ασθένεια. Τώρα ήρθε η ώρα για...
το μικρό παιδί να αποδείξει την αγάπη του και να φροντίσει με τη σειρά του τον πιστό του φίλο.

Οι δυο τους γνωρίστηκαν όταν ο Cole ήταν 2 ετών και οι γιατροί διέγνωσαν πως πάσχει από μία ασθένεια που τον κάνει να χάνει την αναπνοή του. Τότε οι γονείς του του αγόρασαν τον Bingo, ο οποίος τους ειδοποιούσε εγκαίρως, όταν ο μικρός πάθαινε κρίση.

Οι ζωές τους ενώθηκαν μία για πάντα και η επιβίωση του μικρού αγοριού είχε συνδεθεί με τις ζωτικές παρεμβάσεις του τετράποδου φίλου του.

Μετά από τόσα χρόνια συνύπαρξης η ιστορία αποκτά συγκινητικό τέλος, καθώς ο φύλακας άγγελος του Cole αρρώστησε και οι κτηνίατροι είπαν στην οικογένεια πως του απομένουν μονάχα λίγες εβδομάδες ζωής.

Μετά από τα δυσάρεστα νέα το 14χρονο αγόρι αποφάσισε φτιάξει μία λίστα με τα πράγματα που θα πρέπει να κάνει μαζί με τον Bingo, ώστε οι τελευταίες αναμνήσεις του από αυτόν να είναι έντονες.

"Ήμουν στην κουζίνα και νόμιζα πως ο γιος μου έπαιζε, περνώντας από το δωμάτιο του τον άκουσα να μιλάει με το τον Bingo. Κοντοστάθηκα και τότε έμαθα για τη λίστα του και όλα εκείνα που ήθελε να ζήσουν μαζί, πριν φύγει από τη ζωή” δηλώνει η μητέρα του Cole.

Η λίστα αναρτήθηκε στο Facebook και μεταξύ άλλων περιελάμβανε λιχουδιές από όλο τον κόσμο. Λίγες ημέρες μετά άρχισαν να φτάνουν στο σπίτι της οικογένειας δέματα από ανθρώπους που διάβασαν για τη "Lick it List" και έστειλαν τις προσφορές τους, ακόμα και από την Αυστραλία και την Κίνα.


otherside.gr
Διαβάστε περισσότερα »

Lucky: μια σκυλίτσα ντετέκτιβ



Λαγωνικό στην κυριολεξία.
Αυτό το σκυλάκι μάλλον πάει κατευθείαν για παράσημο από την αστυνομία. Ο λόγος για τη χαριτωμένη Lucky που συνηθίζει να τρέχει στο δάσος κοντά στο σπίτι της στο San Bernandino και να φέρνει πίσω έντομα, ζωάκια και ό, τι μπορεί να φανταστεί ο νους σας.

Αυτή τη φορά βέβαια οι ιδιοκτήτες της δε χάρηκαν ιδιαίτερα καθώς αναγνώρισαν στο νέο της παιχνίδι, ένα αληθινό ανθρώπινο πόδι. Ευτυχώς, αντί αν το βάλουν στα πόδια κάλεσαν την αστυνομία και βοήθησαν στο να ανακαλυφθούν κι άλλα ανθρώπινα μέλη που ίσως οδηγήσουν στην εξιχνίαση κάποιου εγκλήματος,

Μπράβο Lucky, καλό σκυλί!
queen.gr
Διαβάστε περισσότερα »

Φόρεσαν σιδερένιο κολάρο σε σκύλο

Τον έπνιγε σιγά σιγά κάθε μέρα

Μέλη φιλοζωικών οργανώσεων έσωσαν έναν σκύλο που βρήκαν να περιπλανιέται στους δρόμους της Taiyuan στην επαρχία Shanxi της Κίνας. Στο λαιμό του είχε περασμένο ένα σιδερένιο κολάρο, που το έπνιγε σιγά σιγά κάθε μέρα!

Πυροσβέστες κλήθηκαν για να αφαιρέσουν το βαρύ κολάρο από το ανήμπορο ζώο. Το σιδερένιο κολάρο λύγιζε πάνω από ένα κιλό!

Τώρα οι αρχές αναζητούν τον ένοχο αυτής της βαρβαρότητας, ενώ ο σκύλος αναρρώνει σε φιλοζωικό σωματείο.

Παρά το γεγονός ότι υπάρχουν πολλές φωνές τώρα που ζητούν από τις αρχές να θεσπίσει νόμο για την κακοποίηση των ζώων σε πολλές περιοχές της χώρας οι σκύλοι εξακολουθούν να θεωρούνται… ξεχωριστό έδεσμα!

Μάλιστα, πολλές φορές τα ζώα ξυλοκοπούνται μέχρι θανάτου, προκειμένου το αίμα τους να «περάσει» στο κρέας τους γιατί θεωρείται ότι γίνεται πιο νόστιμο!






Διαβάστε περισσότερα »

Γάτες σε επικίνδυνες αποστολές (ΒΙΝΤΕΟ)

Εφτάψυχες και αξιολάτρευτες


Διαβάστε περισσότερα »

Οι πατούσες δίνουν ρεσιτάλ (ΒΙΝΤΕΟ)

Αλλού πατάνε και αλλού βρίσκονται


Διαβάστε περισσότερα »