Δευτέρα 25 Ιουνίου 2012

Καμηλοπάρδαλη βούτηξε σε πισίνα!



Φανταστείτε ότι έχετε ένα ωραίο σπίτι με μια μεγάλη πισίνα στο κέντρο και απολαμβάνετε καθημερινά το μπάνιο σας, με την οικογένειά σας και τους φίλους σας. Επιπλέον, επιτρέπετε στους γείτονες να χρησιμοποιούν την πισίνα όποτε θέλουν, χωρίς να χρειάζεται να σας ειδοποιούν κάθε φορά γ ι’ αυτό.

Παρεμπιπτόντως, το σπίτι βρίσκεται στο West Coast των ΗΠΑ, μέσα σε μια μεγάλη έκταση με φοίνικες και τροπική βλάστηση, ενώ κάπου εκεί κοντά υπάρχει μια φάρμα με άγρια ζώα. Όλα καλά, λοιπόν, με τους επισκέπτες, τους φίλους και τους γείτονες που απολαμβάνουν πού και πού την πισίαν μαζί σας!

Τι γίνεται, όμως, όταν ένας απρόσκλητος επισκέπτης κάνει ξαφνικά την εμφάνισή του στην αυλή, και μάλιστα προτιμήσει να κάνει κι αυτός μια βουτιά στην πισίνα; Αν πρόκειται για γνωστό, κανένα πρόβλημα, θα σκεφτείτε. Σωστά; Λάθος!

Γιατί γνωστός είναι σίγουρα, αλλά ένας περίεργος γνωστός… Μια καμηλοπάρδαλη εθεάθη να παίρνει το μπάνιο της στην πισίνα της οικογένειας, αδιαφορώντας για τα αδιάκριτα βλέμματα.

Τι βουτιές, τι κολύμπι έκανε το ζώο στην πισίνα δεν λέγεται! Χάρμα οφθαλμών για τους ιδιοκτήτες -αφού βέβαια οι άνθρωποι ξεπέρασαν το πρώτο σοκ!- αλλά και για εμάς που βλέπουμε τις φωτογραφίες που απαθανάτισαν.

«Μπορεί να ήρθε απρόσκλητη ως εδώ, όμως το ευχαριστήθηκε και με το παραπάνω! Κι αφού πήρε το μπάνιο της ήρεμα και ωραία, επέστρεψε από εκεί που ήρθε. Ούτε γάτα ούτε ζημιά!», λέει η σύζυγος. Άλλωστε αυτό το θέαμα δεν είναι κάτι που το βλέπεις καθημερινά!
kaltsa.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου