Πέμπτη 27 Σεπτεμβρίου 2012

Κερατέα: Κακοποίησαν φρικτά αδέσποτο - Αναζητείται ο δράστης



Πριν δύο εβδομάδες το Σωματείο Κερατέας ''Προκρίς' είχε χάσει τη Καλτσούλα και κατά άλλους Ζήνα. Η Καλτσούλα - Ζήνα είναι ενάμιση ετών περίπου, στειρωμένη και εμβολιασμένη από το Σωματείο.

Το σκυλί εμφανίστηκε χθες σε άθλια κατάσταση να σέρνει μια αλυσίδα 2 μέτρων, φοβερά φοβισμένη, υποσιτισμένη και δυστυχώς κακοποιημένη σε άθλια μορφή. Φέρει τραύματα παντού σε όλο της το κορμάκι. Έχει τρύπες διάσπαρτες στο σώμα της! 

Όποιος την είχε πάρει την έδεσε με το ζόρι..Ένα σκυλί που έμαθε να ζει ελεύθερο!  Όταν τη βρήκαμε είχε ακόμα το περιλαίμιο και τη ταυτότητα του Σωματείου! 

Σήμερα θα έχουμε τη διάγνωση του κτηνιάτρου για το τι ακριβώς τραύματα είναι αυτά και από τι προήρθαν! Παρόλο που κακοποιήθηκε τρομερά, η μικρή κουνάει ακόμα την ουρά της όταν μας βλέπει και κλαίει ασταμάτητα! 

Έγιναν μηνύσεις κατα αγνώστων κι έχουμε κι ενα σημαντικό στοιχείο. Παρακαλούμε όποιος ξέρει κάτι ή είδε κάτι για το ποιος μπορεί να την πήρε ας μας δώσει τη πληροφορία έστω και ανώνυμα! Στη περιοχή μας κυκλοφορούν ελεύθερα τέρατα - δολοφόνοι!

Τηλεφ.  6974521052

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου