Κυριακή 30 Σεπτεμβρίου 2012

ΠΡΟΣΟΧΗ SOS! ΦΟΛΕΣ διασκορπισμένες σε όλη την περιοχή Μαραθώνα – Σχοινιά – Νέα Μάκρη!!!


Ενημερωθήκαμε λίγο νωρίτερα πως ‘ξαφνικά‘ σήμερα το πρωί στις περιοχές του Μαραθώνα, τουΣχοινιά και της Νέας Μάκρης, υπάρχουν ΠΑΝΤΟΥ φόλες.
Το δηλητήριο είναι τόσο δυνατό που δεν πιάνουν ούτε οι ατροπίνες!!!
Μια τέτοια ενέργεια σε κάνει να αναρωτιέσαι κατά πόσο τυχαίο μπορεί να είναι ένα τέτοιο συμβάν, ακριβώς μετά τη χθεσινή μέρα όπου είδε το φώς της δικαιοσύνης το περιστατικό του Θωμά Π. που έδωσε εντολή στον παράνομο αλλοδαπό που είχε στη δούλεψή του, να σύρει το σκυλί του με το αυτοκίνητο στο δρόμο μέχρι να λιώσει!
Μήν ξεχνάμε πόσο εριστικός και είρων ήταν χθες ο Θωμάς Π. απέναντι στους φιλόζωους που είχαν συγκεντρωθεί για να διαμαρτυρηθούν για την αποτρόπαια πράξη, κατά τη διάρκεια της αναμονής στο δικαστήριο αλλά και μετά την φυγάδεψή του από ανθρώπους των ΜΑΤ, όταν ασφαλής πια μέσα από το περιπολίκό, μας ύψωσε όλο καμάρι το μεσαίο δάκτυλο του δεξιού του χεριού.
Σε αυτή τη φάση, δεν μπορούμε να κατηγορήσουμε κάποιον συγκεκριμένα αλλά μπορούμε να αναρωτηθούμε, ειδικά ύστερα από την συμπεριφορά του κτήνους, που όχι μεταμέλεια δεν έδειξε, αλλά αντιθέτως άφησε πολλά υπονοούμενα για την μετέπειτα δράση του.
Να θυμίσουμε πως και το περιστατικό που αναφέρουμε έγινε στον Μαραθώνα.
Τα συμπεράσματα δικά σας…
http://pasteleft.wordpress.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου