Παρασκευή 12 Οκτωβρίου 2012

Πύργος: Σοκάρουν οι φωτογραφίες νεαρού παιδιού που ποζάρει με όπλα και νεκρά ζώα


Σοκαριστικές είναι οι φωτογραφίες που είδαμε στο προφίλ ενός...παιδιού, στο facebook. Ο μικρός Δ.Γ. από τον Πύργο Ηλείας δημοσιεύει δεκάδες φωτογραφίες με νεκρά πουλιά και λαγούς αλλά και 5 καραμπίνες.
Ο πατέρας του μπορεί να έχει άδεια κυνηγιού και να εξασκεί...το αιματηρό χόμπι του. Επιτρέπεται ένα παιδί όμως να κρατά όπλα και να κάνει...συντήρηση, όπως γράφει σε μία φωτό; Επιτρέπεται οι κυνηγοί να αφήνουν τα όπλα στο σπίτι τους προσβάσιμα σε μικρά παιδιά;;; Πρέπει να το ορίζει κάποιος νόμος ή απλώς η κοινή λογική;

Ο μικρός αυτός δεν ποζάρει απλά με κάποιο θύμα του πατέρα του. Φορά πλήρη στολή και φυσίγγια. Εχει το ελεύθερο να οπλίσει το όπλο και να πυροβολήσει; Ένα παιδί;;;;

Θλιβερό.

Δυστυχώς, η τόση εξοικείωση με τα όπλα και τα νεκρά ζώα οδηγεί μετά τους ενήλικους κυνηγούς να πυροβολούν ακόμα και σκυλιά, αν τους ενοχλούν, όπως έχουμε δημοσιεύσει πολλές φορές στο adespoto.gr.

Σ αυτή τη φωτογραφία ο μικρός Δ. γράφει πώς κάνει...συντήρηση του όπλου.


Κάποια παιδιά κάνουν συλλογή από αυτοκόλλητα ή βιβλία. Εδώ έχουμε συλλογή όπλων.




Τα ερωτήματα μας στάλθηκαν μαζί με τις φωτογραφίες στη Δίωξη Ηλεκτρονικού Εγκλήματος, κυρίως για την ασφάλεια του παιδιού.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου