Σάββατο 22 Δεκεμβρίου 2012

Κομμώτρια-ψυχοπομπός ζώων ακούει τις σκέψεις τους και κάνει διαγνώσεις ασθενειών

Απατεώνες υπάρχουν πολλοί και οι τομείς της δράσης τους ποικίλουν. Στη Βρετανία μια 39χρονη εισπράττει έως 100 λίρες από ανυποψίαστους ιδιοκτήτες ζώων για να ακούει τι “λένε” τα κατοικίδιά τους...

Η Μάντυ Κάρ, κομμώτρια από το Σέφιλντ της Βόρειας Αγγλίας, υποστηρίζει ότι ακούει τη σκέψη και τα συναισθήματα των ζώων.

Οι “ικανότητές” της Καρ δεν σταματούν εκεί, καθώς ισχυρίζεται ότι μπορεί και λαμβάνει μηνύματα από νεκρά ζώα, ενώ βοήθησε στη διάγνωση της ασθένειας ενός σκύλου στην Αυστραλία με προβλήματα στα νεφρά.

Η 39χρονη ανακάλυψε το χάρισμά της στην ηλικία των 20 ετών όταν άκουσε μια παράξενη φωνή να την καλεί, την ώρα που έκοβε τα μαλλιά ενός πελάτη. “Όταν συνειδητοποίησα ότι ο σκύλος ανήκε στον πελάτη φοβήθηκα πάρα πολύ, δεν ήξερα αν ήμουν καλά ή αν τρελάθηκα” λέει η Καρ στη Daily Mail.

“Αρκεί να κοιτάξω τη φωτογραφία ενός ζώου για να διαγνώσω μια πάθηση ή για να ακούσω τι λέει το ζώο, ακόμα και ιστορίες για τον ιδιοκτήτη του” προσθέτει.

Η Καρ γεννήθηκε κωφή και φοράει βοηθητικά ακοής, μια αναπηρία στην οποία αποδίδει την ψυχικές της ικανότητες, οι οποίες της επιτρέπουν να ακούει ακόμα και τα πνεύματα των ζώων.

Για 100 Λίρες Αγγλίας, μέρος των οποίων υποτίθεται ότι καταλήγει σε φιλοζωικά σωματεία, η κομμώτρια κρατάει συντροφιά σε ετοιμοθάνατα ζώα και μεταφέρει τις τελευταίες τους επιθυμίες.

Το πρόβλημα είναι ότι πολλοί ιδιοκτήτες ζώων πέφτουν θύματα της Καρ που φέρνει σε κάτι από Dr. Dolittle.

Η ψυχοπομπός ζώων Καρ που τον επόμενο μήνα θα δει τον εαυτό της στις σελίδες του περιοδικού Cheeky Angels δεν έχει δικά της κατοικίδια, καθώς οι συγγενείς του συζύγου της Πωλ έχουν αλλεργία στα ζώα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου