Παρασκευή 29 Μαρτίου 2013

5η συνάντηση φίλων μπόξερ Κρήτης (Boxer Fans Crete)

Tην Κυριακή 31 Μαρτίου 2013 και ώρα 15:00 θα πραγμαποιηθεί η 5η συνάντηση φίλων μπόξερ Κρήτης (Boxer Fans Crete) στην πυραμίδα των Ενετικών τειχών, πάνω από το...
μηχανολογικό, στην παραλιακή του Ηρακλείου. Εκεί θα γνωριστούμε και θα ανταλλάξουμε απόψεις καθώς και θα διασκεδάσουμε παρέα με την αγαπημένη μας φυλή! Η αγάπη μας για τα boxer είναι καταλύτης στο να διαδώσουμε την φυλή στο όμορφο νησί μας καθώς και να προωθήσουμε τα ιδεώδη της ζωοφιλίας σε μια εποχή που δυστυχώς οι αξίες ξεθωριάζουν.

Σας περιμένουμε όλους μεγάλους και παιδιά, ακόμα και αν δεν έχετε boxer και θα θέλατε να γνωρίσετε από κοντά αυτήν την υπέροχη φυλή. Μην ξεχάσετε να φέρετε μαζί σας το λουρί και το περιλαίμιο, φωτογραφική μηχανή και την αισιοδοξία με το χαμόγελο που μας προσφέρει αυτή η υπέροχη φυλή! Θα χαρούμε όλοι να ανταλλάξουμε απόψεις και απορίες και να συζητήσουμε για πεδία δράσης! Εννοείτε βέβαια να φέρετε και οικογενειακά σας άτομα και φίλους, αλλά και αν δεν έχετε (ακόμα) boxer θα σας περιμένουμε να δείτε από κοντά τα δικά μας!!

Μην λείψει κανείς!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου