Δευτέρα 6 Αυγούστου 2012

Η «σκληραγωγημένη» σαύρα του… Τσακ Νόρις!!!

Ο λόγος για τον Λάρυ, μια σκληραγωγημένη σαύρα που εισχώρησε στη βαλίτσα τουρίστριας από τη Βρετανία, την τελευταία μέρα των διακοπών της στο Πράσινο Ακρωτήρι, στην Αφρική. Η γυναίκα δεν αντελήφθη προφανώς την παρουσία του «εισβολέα», παρά μόνο αφού επέστρεψε στην πατρίδα της και έβαλε τα ρούχα από τη βαλίτσα στο πλυντήριο. Η περί ου ο λόγος Βρετανίδα τουρίστρια Σου Μπανγουέλ Μουρ είδε τη σαύρα όταν άπλωσε τα ρούχα της.
perierga.gr - Η "σκληραγωγημένη" σαύρα του... Τσακ Νόρις!
Υποθέτοντας ότι μετά από το «πλύσιμο» δεν ήταν ζωντανή, τη σκέπασε με ένα τηγάνι, για να ανακαλύψει λίγο αργότερα το αντίθετο. «Ήμουν σίγουρη, ότι δεν ήταν ζωντανή, δεν μπορούσα να διαννοηθώ ότι ζούσε ακόμη. Πήρα την κόρη μου τηλέφωνο και μόλις της το είπα, ξέσπασε σε γέλια. Πρέπει να μπήκε στη βαλίτσα μου τη μέρα που έφιαχνα τα ρούχα μου για το ταξίδι της επιστροφής», είπε η Μουρ στην εφημερίδα «Guardian».
perierga.gr - Η "σκληραγωγημένη" σαύρα του... Τσακ Νόρις!
Τώρα, ο «απίθανος» και «απέθαντος» Λάρυ βρίσκεται σε κέντρο προστασίας άγριων ζώων, που έχει αναλάβει τη φροντίδα του. Οι υπεύθυνοι του πάρκου στο Somerset, σύμφωνα με το δημοσίευμα, δεν έχουν ακόμη αναγνωρίσει τι είδους είναι η σαύρα. Το μόνο που είπαν είναι ότι πρόκειται για ιδιαίτερα σπάνια σαύρα και είναι θαύμα το πώς επέζησε! Μάλλον κανείς δεν τους μίλησε για τον… Τσακ Νόρις!
perierga.gr - Η "σκληραγωγημένη" σαύρα του... Τσακ Νόρις!
πηγή: news247.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου