Δευτέρα 6 Αυγούστου 2012

Οι μαϊμούδες προτιμούν τις γάτες… για κατοικίδια! (video)



Οι μαϊμούδες και οι γορίλες είναι από τους κοντινότερους συγγενείς μας και δείχνουν πολύ συχνά ότι έχουν ανάγκη από συντροφικότητα, ειδικά σε περιόδους απώλειας ή μοναξιάς, όπως ακριβώς κάνουν και οι άνθρωποι. Τότε είναι η στιγμή που οι περισσότεροι από εμάς σκεφτόμαστε να πάρουμε ένα κατοικίδιο για να μας κάνει παρέα και για να μοιραζόμαστε μαζί του στιγμές της καθημερινότητας. 
perierga.gr - Οι μαϊμούδες προτιμούν τις γάτες για... κατοικίδια!
Έτσι επιλέγουμε έναν σκύλο ή μια γάτα για συντροφιά. Οι γάτες, μάλιστα, αν και είναι μοναχικές από τη φύση τους και αρκετά ανεξάρτητες ώστε να φροντίζουν μόνες τους τον εαυτό τους, είναι πολύ κοινωνικά ζώα και απολαμβάνουν κάθε στιγμή την αγάπη που τους δίνουμε. Αυτή η συμπεριφορά τους, άλλωστε, είναι που τις καθιστά «ιδανικούς υποψηφίους» για κατοικίδια.
perierga.gr - Οι μαϊμούδες προτιμούν τις γάτες για... κατοικίδια!
Το ίδιο κάνουν και οι προσφιλείς «συγγενείς» μας! Και, μάλιστα, με πάθος. Επιλέγουν τις γάτες ως κατοικίδια και τους δείχνουν μεγάλη τρυφερότητα, όπως θα διαπιστώσετε και μόνοι σας στο ακόλουθο βίντεο. Μια αμφίπλευρη σχέση αγάπης αναπτύσσεται μεταξύ τους που δεν περιγράφεται με λόγια…
 perierga.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου