Δευτέρα 6 Αυγούστου 2012

Τα παιχνίδια μιας πολικής αρκούδας!

Ο Walter είναι μια αρσενική πολική αρκούδα τριών ετών που ζει στο Highland Wildlife Park της Σκωτίας από τη γέννησή του. Διασκεδαστικός και πρόσχαρος, είναι ιδιαίτερα αγαπητός στους επισκέπτες του πάρκου, αποτελώντας πολλές φορές την «ατραξιόν» του ζωολογικού κήπου.



perierga.gr - Τα παιχνίδια μιας πολικής αρκούδας!
Του αρέσουν τα παιχνίδια στο νερό, να κάνει «μακροβούτια» και να επιδίδεται σε εντυπωσιακές φιγούρες, κερδίζοντας τη συμπάθεια του κόσμου! Αγαπημένη του λιχουδιά είναι οι σαρδέλες, τις οποίες καταβροχθίζει σε μεγάλες ποσότητες, ενώ δεν λέει όχι και σε κάποιο άλλο ψάρι, αφού μπορεί να καταναλώσει πάνω από 20 κιλά φαγητό μέσα σε μία ώρα!
perierga.gr - Τα παιχνίδια μιας πολικής αρκούδας!
Οι υπάλληλοι του ζωολογικού κήπου έχουν αναπτύξει μια ιδιαίτερη και στενή σχέση με τον Walter, φροντίζοντας να του προσφέρουν στιγμές χαράς και διασκέδασης, πέρα από την τροφή. Έτσι ανακάλυψαν τυχαία κάποια στιγμή το αγαπημένο του παιχνίδι: Ένα πλαστικό καπέλο! Πώς έγινε αυτό;
perierga.gr - Τα παιχνίδια μιας πολικής αρκούδας!
Ένας τεχνικός που είχε επισκεφθεί το πάρκο για κάποιες εργασίες, σκύβοντας κοντά στη λίμνη του έπεσε μέσα το καπέλο του! Αυτό ήταν! Ο Walter δεν έχασε ευκαιρία, επιδεικνύοντας σε όλους πως με ένα καπέλο κάνεις το καλύτερο παιχνίδι!
perierga.gr - Τα παιχνίδια μιας πολικής αρκούδας!perierga.gr - Τα παιχνίδια μιας πολικής αρκούδας!
perierga.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου